📷 Kamerka do pokoju dziecka – co polecacie?

Podejrzewam, że w ich wersji musiałoby być dużo kolorów, coś świecącego i pewnie jakiś kącik tajnej bazy :smiley:

1 polubienie

To super pomysł, że odkładacie pieniążki od dziadków na mebelki dzieci później naprawdę doceniają to, że same mogły wybrać coś do swojego pokoju. A starsza w tym wieku już pewnie ma całą wizję: kolor łóżka, półeczki, domek dla lalek :blush:

1 polubienie

A kupiłaś już jakąś kamerkę ?

1 polubienie

No i na pewno się cieszą, że mogli sami odłożyć i wybrać :slight_smile:

1 polubienie

:see_no_evil::see_no_evil:nieee :see_no_evil: nie mogę się zdecydować sama nie wiem czego bardziej chce :rofl:

Może jakieś promocje będą i wtedy się zdecydujesz :smiley:

1 polubienie

Też myślę że może wtedy coś mnie bardziej zachęci :see_no_evil:

1 polubienie

@Kiniawes @Nadzianii @magdallenka08971 tak najstarsza już wybrała sobie łóżko z zagłówkiem w kształcie jakby muszla i dookoła obświetlone ledem, jeszcze chce biurko kolor pokoju turkusowy :blush: na wszystko się zgadzamy bobto jej pieniążki. Tak chcemy nauczyć dzieciaki od małego oszczędności, oczywiście jeśli jedxiemy gdzieś i ona chce sobie coś kupić bierze pieniążki ale nie wymyśla bo mówi że zbiera na mebelki i nie chce wydawać pieniędzy.
Jak kiedyś gdzieś jeździliśmy to było wymyślanie mamo ja chce to kup mi…teraz kiedy mówimy chcesz coś bierz swoje pieniążki i kupuj. I odrazu mniejsza lista zakupów u córki bo szkoda jej wydać pieniędzy :laughing:

2 polubienia

fantastyczna, mądra i bardzo skuteczna metoda uczenia dziecka wartości pieniądza :clap:

https://www.mediaexpert.pl/agd-male/dla-dziecka/nianie-elektroniczne/niania-elektroniczna-momini-dreamwatcher?fbclid=PAdGRleAOVNqxleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA8xMjQwMjQ1NzQyODc0MTQAAac-jjX42nWT2FiDitruAT030Lf0_jJs5Doavq6XNLbG1NfoMwTOfTMN1eQ-Og_aem_epgKuhaBvU64T5FoxWypLA

1 polubienie

Ta też jest całkiem ciekawa :eyes:

1 polubienie

Tylko ta to już ma cenę sporo wyższą :hear_no_evil:

A to są dwie kamerki czy jedna? Bo tak widzę na zdjęciu dwie i zastanawiam się czy cena dotyczy dwóch kamerek.

Cena jest za te dwie kamerki jak na zdj

Tak dokładnie są dwie

Może jaka promocja będzie na kamerki i wtedy się zdecydujesz :smiley:

Ja to zawsze jak coś chcę kupić porownywuje ceny gdzie taniej a jakość taka sama .

Ja mam troszkę inną od Momini i jeśli te działają na podobnej zasadzie, co ta pojedyncza, to moim zdaniem nie są warte takiej ceny. Za swoją zapłaciłam 400 albo 450 złotych, a nie ma jakiś super specjalnych funkcji :rofl::rofl:fakt mogę sobie ustawić obraz telefonem, dobrze widać w ciemności, ale myślę, że to może zapewnić praktycznie każda inna kamerka :sweat_smile:

To moja z temu też ma taką funkcję i 60 zł za mną zapłaciłam :see_no_evil:

No właśnie, a ja za swoją 400 :rofl::rofl:najlepsze jest to, że kupiliśmy ją specjalnie pod wyjazd, na który jej nie wzięliśmy :rofl::rofl::rofl: