📷 Kamerka do pokoju dziecka – co polecacie?

Ta z temu co mamy to też jest podwójny ekran i możemy ją przekręcać

1 polubienie

Ja polecam :smiley: mi dziewczyny proponowały taki na telefon, ale widziałam jak koleżanka miała, to miała “wyłączony” z użytku telefon, bo patrzyła na dziecko. Do tego podrzucasz komu chcesz, nikt nie musi aplikacji pobierać. Ale nie namawiam, akurat mi bardziej pasuje taka opcja :joy:

1 polubienie

Ja mam Momini o ile dobrze pamiętam nazwę, ale po czasie uważam, że w tej cenie można znaleźć coś dużo lepszego. Fakt, że obraz jest bardzo wyraźny, ma funkcję mikrofonu, że jak córka się obudzi, to mogę zacząć coś do niej mówić, ale nigdy jeszcze z tego nie korzystałam :sweat_smile:

1 polubienie

Ooo fajnie , kurcze teraz są takie fajne możliwości. Ja też chciałbym kamerkę kupić bo powiem szczerze chciałabym wrócić już do shpialni z mężem a tak śpimy w salonie bo tu jest łóżeczko.

1 polubienie

A czemu nie przeniesiecie łóżeczka ze soba? :sweat_smile:

1 polubienie

A jeszcze pytanie jak mocujecie te kamery ? One są tylko mocowane do ściany czy można też inaczej ?

Moja stoi, nie jest mocowana

1 polubienie

Takie uchwyty są dostępne tylko trzeba by było poszukać jakieś dedykowanej do konkretnego modelu :grinning:

Oo coś takiego bardziej by mi pasowało niż mocowanie np do ścian .

Sypialnie mam tak małą że łóżeczko tam nie wejdzie jest tam tylko szafa i łóżko :rofl: i przejście koło łóżka do szafy . W Moeszkaniu nie mamy za wiele miejsca dlatego po nowym roku budujemy nasz wymażony domek :blush: do tego z trójką dzieci , dwa małe pokoiki i salon :roll_eyes:

1 polubienie

Aaa rozumiem, ale fajnie, że już działacie w kierunku domu :sweat_smile::smiling_face:

1 polubienie

A kupiłaś już jakąś ?

1 polubienie

Super, że macie plan na wymarzony domek, z trzema maluchami i dwoma pokojami będziecie mieli dużo więcej miejsca :slight_smile:

1 polubienie

Właśnie nie , cały czas jeszcze się zastanawiam jaką wybrać ostatecznie;)

1 polubienie

No kurczę ciężki wybór :see_no_evil:

1 polubienie

My mieliśmy problem ze z półek mała była super widoczna jak była malutka a im większa tym bardziej się okazało że potrzebujemy ten obraz mieć bliższy. Nie mogliśmy znaleźć uchwytu więc zamontowaliśmy uchwyt na kubek przeznaczony do wózka :laughing::joy: super nam się sprawdza, ale musimy poszukać innego rozwiązania znów bo mała zaczęła się piąć do góry

1 polubienie

Ja właśnie mam ten sam problem najgorzej gdzie to przymocować bo do ściany bym nie chciała , najlepiej to pewnie się sprawdzi jakiś sprcjalnu uchwyt :blush:

A może na temu mają jakieś uchwyty?

1 polubienie

Są dostępne, wysyłałam kilka wiadomości wyżej screena, są i na temu i na shein, a nawet myślę że na allegro można dorwać w dobrej cenie :relieved:

A to przepraszam, nie widziałam. @Nadzianii to zamów na temu , to na pewno będzie taniej

1 polubienie