Z tego co widzę to dziewczyna przed usunięciem konta napisała, że jest w ciazy i jak czuję się;) bez słowa nie uciekła ;)
No to są dobre wieści, szkoda że nas opuściła
O to super. Może źle się czula i nie miała czasu ani ochoty udzielać się na forum.
bardzo dobra informacja
Zapewne wróci jak się lepiej poczuje. Wiem sama po sobie, że raz jest super, a raz jak sieknie człowieka to nie ma siły się podnieść. Ja do tego mam pod opieką niespełna dwulatka. Jest co robić, czasem trudni wygospodarować czas żeby się do was tutaj odezwać. Ja jak poczułam się lepiej ok. 18 tygodnia, to teraz, obecnie w 20 tygodniu ponownie ledwo żyję.
Niestety ciąża I dziecko potrafi wykończyć człowieka, ja też nie uczestniczyłam w rozmowach na forum przez długi czas bo mój stan mi na to nie pozwalał
Ja to właśnie w pierwszej ciąży miałam najwięcej czasu na forum, mimo iż samopoczucie było kiepskie. Potem nie ma już go nigdy tyle. Teraz rozumiem tych co kazali sie wysypiać, czytać książki, chodzić na zakupy, bo potem już nigdy tak wolna nie będę.
Ja przy trójce tez nie wiem w co ręce włożyć czasami hehe a przy pierwszym narzekałam ze ciężko
ja najwiecej czasu miałam w 2 ciazy;) bo musiałam leżeć;) starsza córka do szkoły maż do pracy a ja na forum;) teraz jest różnie;) jedynie w czasie drzemek;)
Zależy jak bardzo wymagające są dzieci i czy się pracuje czy nie. Jak dziecko starsze i jest w szkole/ przedszkolu to zawsze trochę tego czasu jest w ciągu dnia żeby tutaj zajrzeć
U mnie ten czas jest tylko w tedy kiedy córka śpi popołudniami albo wieczorem a wtedy to ja już jestem też zmęczona
Nataleczka podziwiam, że znajdujesz czas na forum przy trójce dzieci :)
Ja zaglądam na forum głównie przy karmieniu, mała sobie zasypia a ja mam chwilę dla siebie, poleżeć, poprzeglądać internety :)
No tak to wygląda przy dziecku że matka to każda chwilę potrafi wygospodarować żeby coś ogarnąć
Ja zaglądam najczęściej jak córka śpi
U mnie też trójka. Przeważnie pisze jak karmie małą lub z nią siedzę na kanapie a ona na mnie leży . Właśnie też się zastanawiam przy jednym było ciężko i mało czasu, a teraz z trójką i jakoś się daje radę.�
Mam tak samo. Też mam 3 i jednak czas jest na wszystko. Trzeba tak to sobie zorganizować żeby mieć poukładany rytm dnia
Wow dziewczyny, zazdroszczę organizacji przy 3 :D ja mam 1 i ledwo wyrabiam :D chyba że to kwestia przyzwyczajenia i praktyki :)
Ania to jest trochę tak że przy pierwszym się uczysz a przy kolejnych już wiesz co robić i jak dobrze się zorganizujesz to nie jest aż tak ciężko
U mnie się za chwilę zacznie przy pierwszym. Zobaczymy jak to będzie😁