Super trzymam kciuki żeby było dobrze wszystko u nas też tak było że pierwsza ciąża niestety skończyła się poronieniem więc w drugiej też czekaliśmy żeby ten najgorszy czas przeczekać i powiedzieć dopiero jak będziemy mieć nieco większa pewność :) trzymamy kciuki za was i czekamy na pozytywne informacje jak daliście znać o tym że jesteś w ciąży i jakie były reakcje :)
Mnie też na początku bolały trochę piersi ale to może max 2 tygodnie i przeszło. Może u ciebie też tak będzie. Życzę żebyś czuła się tak wspaniale całą ciążę jak ja bo ja gdyby teraz nie już dość spory brzuch to nie wiedziałabym że jestem w ciąży :D
Tak masz rację czasami lepiej poczekać z tym chwaleniem się zwłaszcza jak tak długo się staraliśmy. Jeśli tylko macie możliwość to lepiej poczekać i pochwalić się trochę później ;)
ciekawe czy uda ci sie wytrzymać z taka wiadomoscia do 3 miesiaca;)
szczerze to na kazdym etapie ciazy moze sie coś wydarzyć;(
znam przypadki gdzie ciaza była donoszona a skończyło sie nie tak jak powinno;/
musisz być dobrej myśli
Głową do góry będzie dobrze. Nie ma co się martwić na zapas. Ginekolog cię zbada wykona USG zaleci badania. Po prostu dbaj o siebie przyjmuj kwas foliowy witaminy
Jak na razie wie tylko mąż i moja jedna najbliższa mi siostra, rodzicom chcemy powiedzieć po kolejnym badaniu USG, mieszkamy z rodzicami więc też trudno będzie mi się kryć z objawami które mnie czekają, jak na razie do objawów doszła zgaga
No i prawidłowo też czekalam z tą wiadomością do kolejnego badania żeby sprawdzić czy wszystko będzie w porządku. Życzę powodzenia
życzę powodzenia i pozdrawiam :)
Życzę powodzenia
Powodzenia i trzymamy wszyscy mocno kciuki :)
trzymam mocno kciuki!
Może akurat będzie wszystko okej trzeba myśleć pozytywnie co by nie było :)
Trzeba myśleć pozytywnie
szkoda ze konto usunięte;( bo byśmy sie mogły dowiedziec co dale
Kurcze, rzeczywiście.. mam nadzieję że wszystko dobrze się potoczylo :)
no tak po 8 latach ciąża to na pewno się cieszyła ale raczej nic juz nie napisze w tym temacie
No szkoda że nie wszyscy informują tylko uciekają z forum bo jednak jak odpowiadamy na temat go chcemy znać potem sprawę jak się potoczyła
Może jeszcze się odezwie z pozytywnymi wiadomościami
Może dziewczyna się jeszcze pojawi, chociaż jak usunęła konto to raczej nie poznamy dalszych losów
oby się pojawiła
a może załozy sobie kiedys nowe konto i jeszcze nas tutaj zaskoczy :) no nigdy nie wiadomo