Hej, jestem Aneta, mam dwie kreski na teście i jutro idę potwierdzić ciążę, rok starań po 8 latach brania tabletek anty,
Gratulacje :) jak się czujesz i koniecznie daj znać co powiedział lekarz 😃
Cześć Anetka moje serdeczne gratulacje Widzę że wątek utworzony wczoraj więc wizyta dziś daj znać kochana co ci powiedział lekarz Mam nadzieję że faktycznie potwierdzi ciążę że wszystko będzie w porządku że będziesz mogła zostać z nami na forum tutaj na dłużej aby dzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z ciążą a później tymi związanymi z macierzyństwem Życzę ci wszystkiego dobrego
Gratulacje 😁
Super, gratulacje :) trzymam kciuki, że będzie już widać zarodek
Cześć. Gratulacje. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.
super
Gratulacje :) i powodzenia, daj znać jak wizyta :)
Brawo! Gratulacje ;) piekne chwilę kiedy po takim czasie starań widać 2 kreski na teście;)
Z niecierpliwością czekam na informacje od ciebie Co powiedział pan doktor czy było już widać zarodek a być może nawet już usłyszałaś bicie serduszka poinformuj nas jak będziesz miała ochotę jak tylko wrócisz z wizyty
Super! Serdeczne gratulacje <3 czekamy na wieści jak po wizycie ;)
Cześć! Gratulacje ! podejrzewam że ten rok starań nie był łatwy. Zapraszamy do odwiedzania ans częściej i oczywiście podziel się info jak po wizycie u gin :)
super fajnie! trzymam kciuki i gratulacje :)
Po pierwsze gratuluje trzymam kciuki żeby było wsystsko dobrze super że miałaś tyle siły w sobie by starać się tyle czasu teraz najważniejsze żeby było wsystsko dobrze oszczędzaj się bierz witaminy i dbaj o siebie :) dawaj znać jak po badaniach każda czeka z niecierpliwością :)
Bardzo Wam dziękuję za takie wsparcie i miłe słowa, byłam u lekarza, jestem w 5 tygodniu, 3 października mam kolejny termin wtedy zobaczymy już serce, czuje sie dobrze, mam zaparcia ból piersi i w samochodzie rano czuję się jakbym miała chorobę lokomocyjną
Gratulacje, życzę abyś miała jak najmniej tych złych objawów ciążowych bo one potrafią być uciążliwe.
Gratuluje najlepsza wiadomosc dla was w ten wrzesniowy miesiac;)
Gratuluję oby wsystsko było dobrze i ciąża przebiegała spokojnie :) trzymamy kciuki za Ciebie super wiadomość
To super, że wszystko jest w porządku :) teraz musisz jak najlepiej zadbać o siebie i małą fasolkę w brzusiu :) trzymam kciuki żeby objawy pierwszego trymestru szybko Ci przeszły :))
Bardzo dziękuję, cieszymy się Ale jednak chcemy jeszcze czekać z wiadomościami o ciąży dla bliskich do tego 3 miesiąca, bo te pierwsze tygodnie są różne niestety, mamy nadzieję że będzie dobrze