Jesienny must have

masc majerankowa jest super i tez polecam
a co do odciągania to chyba lepiej nie będzie :laughing::rofl: a przynajmniej na razie. często odciaganie wygląda jak zapasy sumo​:sweat_smile: bo musisz przytrzymac i odciagnac a maluch ucieka :sweat_smile::rofl:
pozniej czasami działa jak rodzic ma zabawe w odciaganie sobie i dziecku ale to też nie zawsze

Czasem się uda na śpiocha mu wysssc ale lipa fest :joy: nie da się go jeszzcze zabawić a używamy kilka razy dziennie :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Nie wiem czy kiedyś o tym pan tabletka nie mówił
Koleżanka zrobiła i nic nie dało ale wiadomo na każdego inaczej więc warto chociaż spróbować

Podobno śmierdzi w całym pokoju :sweat_smile:

No czosnek pewnie tak ;D

O kurcze! :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::rofl::rofl: Nie brzmi taka inhalacja zbyt zachęcająco ale gdyby miało pomoc…:stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:
A stosowałaś tę inhalację? :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:

Jeszcze nie :joy::sweat_smile: mamy tak parno na górze u siebie że jakbym jeszcze gdzieś tu czosnek powiesiła było by tak gęsto :face_with_peeking_eye::joy:

Hahaha :sweat_smile: może by lepiej zadziałało :rofl::rofl:

Jak już będę zdesperowana to to zrobię :joy:

1 polubienie

Mi się na szczęście nie rozwinęło i jest ok…. U męża też lepiej … młody nie ma gila więc idzie ku lepszemu

1 polubienie

Jejku moja pewnie będzie miało to samo , bo ona ani psiknąć do nosa , ani dotknąć oko bo zaraz afera jest

O nie tego nie spróbuję, juz wole katar :joy: a tą maścią to co mam smarować, pod nosem czy na ubraniu?

Moja babcia tak kiedyś robiła :smiley:

A robiłaś od początku tym aspiratorem ? Bo ja jak wyszliśmy z szpitala to już odciągałam jakiegoś glutka i córka tak się przyzwyczaiła, że nie mam problemu . Co prawda kataru nie mieliśmy ale glutki się zdarzają.

Pod noskiem smaruje
@daruniax33 od jakiegoś 3 tygodnia życia zaczęłam używać bo wtedy kupiliśmy i nie codzinnie ale raz na jakiś czas używałam a teraz przy katarze to parę dusz dziennie było i teraz jak słyszy dźwięk to odwraca głowę

To cudownie jak się wszystko wycisza a nie nasila 🫶🏼 oby jak najdłużej zdrówko dopisało

Ja mam tylko gruszkę ale będę musiała bod kupić na ten okres zimowy

Oj bez tego teraz ani rusz :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Oj tak najlepsza pamiętam że przy córce też ją stosowaliśmy :yum::sneezing_face: tak jak piszesz kosztuje grosze a jest naprawdę skuteczna

A dziękuję bardzo :smiling_face_with_three_hearts::face_with_peeking_eye: a córa już wróciła do przedszkola?

1 polubienie