masc majerankowa jest super i tez polecam
a co do odciągania to chyba lepiej nie będzie ![]()
a przynajmniej na razie. często odciaganie wygląda jak zapasy sumo:sweat_smile: bo musisz przytrzymac i odciagnac a maluch ucieka ![]()
![]()
pozniej czasami działa jak rodzic ma zabawe w odciaganie sobie i dziecku ale to też nie zawsze
Czasem się uda na śpiocha mu wysssc ale lipa fest
nie da się go jeszzcze zabawić a używamy kilka razy dziennie ![]()
Nie wiem czy kiedyś o tym pan tabletka nie mówił
Koleżanka zrobiła i nic nie dało ale wiadomo na każdego inaczej więc warto chociaż spróbować
Podobno śmierdzi w całym pokoju ![]()
No czosnek pewnie tak ;D
O kurcze! ![]()
![]()
Nie brzmi taka inhalacja zbyt zachęcająco ale gdyby miało pomoc…![]()
![]()
A stosowałaś tę inhalację? ![]()
![]()
Jeszcze nie ![]()
mamy tak parno na górze u siebie że jakbym jeszcze gdzieś tu czosnek powiesiła było by tak gęsto ![]()
![]()
Hahaha
może by lepiej zadziałało ![]()
![]()
Jak już będę zdesperowana to to zrobię ![]()
Mi się na szczęście nie rozwinęło i jest ok…. U męża też lepiej … młody nie ma gila więc idzie ku lepszemu
Jejku moja pewnie będzie miało to samo , bo ona ani psiknąć do nosa , ani dotknąć oko bo zaraz afera jest
O nie tego nie spróbuję, juz wole katar
a tą maścią to co mam smarować, pod nosem czy na ubraniu?
Moja babcia tak kiedyś robiła ![]()
A robiłaś od początku tym aspiratorem ? Bo ja jak wyszliśmy z szpitala to już odciągałam jakiegoś glutka i córka tak się przyzwyczaiła, że nie mam problemu . Co prawda kataru nie mieliśmy ale glutki się zdarzają.
Pod noskiem smaruje
@daruniax33 od jakiegoś 3 tygodnia życia zaczęłam używać bo wtedy kupiliśmy i nie codzinnie ale raz na jakiś czas używałam a teraz przy katarze to parę dusz dziennie było i teraz jak słyszy dźwięk to odwraca głowę
To cudownie jak się wszystko wycisza a nie nasila 🫶🏼 oby jak najdłużej zdrówko dopisało
Ja mam tylko gruszkę ale będę musiała bod kupić na ten okres zimowy
Oj bez tego teraz ani rusz ![]()
Oj tak najlepsza pamiętam że przy córce też ją stosowaliśmy ![]()
tak jak piszesz kosztuje grosze a jest naprawdę skuteczna
A dziękuję bardzo ![]()
a córa już wróciła do przedszkola?