Jesienny must have

Najgorsze jest to że nie da sobie ściągnąc katarku :face_with_peeking_eye:

A masz aspirator elektroniczny? Moja córka
macha rękami i chce łapać ale tym szybko idzie jak juz się celnie do noska

Taak , i tak delikatnie mu ściągam a i tak się odpycha

1 polubienie

No dzieciaki często nie lubią takich rzeczy niestety, pamiętam jak nasza córka bardzo długo nie lubiła robić inhalacji, kilka sekund i koniec. Na szczęście teraz już umie ładnie wysiedzieć jak trzeba

To u mnie z inhalacją jest oki nawet mi przy niej zasypiał :sweat_smile: ale już widzę że po maści majerankowego nie ma już tak dużo kataru

Wiesz, jak będzie miał 6 czy 9 msc to może mu się zmienić z tą inhalacją jak będzie bardziej ruchowy itd. Oby mimo wszystko potrafił wysiedzieć i zrobił bo to ważne przy chorobie czy jakimś gilu.

Oby już go nic nie zbierało :face_with_peeking_eye:

Oby, oby
Jak najdłużej niech się chowa zdrowy :heart:

@Mamusia1 moj wymyślił, że jak kupimy z córką kolejny kubek mamy wyrzucić jakiś stary :joy::joy::joy::joy:

O ja mam kilka takich na wyrzucenie
Ale mój mąż nie widzi sensu wyrzucać czegoś co jest stare i się nie podoba ale dobre więc nie mam takiego ultimatum :smiley:

Kurczę a wy już zdrowy? Młody ma już tydzień katar i dalej mu tyle leci i spływa… aż dziwne za tak długo to trwa

U nas maść Majerankowa pomaga ! Smaruje od dwóch dni o ten Katar jest ale dużo mniej

O nie słyszałam o takiej maści. Może dorosłym tez pomaga to kupię dla siebie, jak jesień to zawsze katar jest

Najzwyklejsza maść dostępna za grosze w aptece , mi też pomogła przy katarze !

1 polubienie

@Karolinnna Ja ją zawsze używam przy Katarze. Ale też świetnie chroni przed katarem. Jak mąż miał i smarowałam to nie złapałam

Oo to nie wiedziałam ! Będę smarować też za wczasu

Mi jeszcze coś spływa z zatok, córka ma jakieś resztki kaszlu ale poza tym to już naprawdę dobrze :smiling_face:
Moja córa też często długo męczy się z katarem… teraz też 1,5 tygodnia jak był kaszel i z tydzień miała gila

Dzięki, od razu kupuje i przetestuje

1 polubienie

Ooo! Słyszałam o tej maści, ale nie miałam okazji jeszcze przetestować na sobie czy faktycznie działa :smiley:

1 polubienie

Jeszcze koleżanka dała mi patent gdyby maść nie pomogła to do czegoś typu gaza dać pokrojony czonsek i cebulę i zawiesić nad łóżkiem i się takim zapachem inhalować :joy: