U nas jesiennym must have u malucha który ma 5 miesięcy jest ciepły kocyk i dużo tulenia. U starszaka faza na kasztany i liście. W jesienne wieczory ciepły budyń przy bajce.
Można też przy kąpieli dziecku dodać olejki eteryczne i też się wtedy inhaluje ładnie
W sumie to jest też dobry pomysł
muszę poczytać których mogę używać
No potrzeba sprawdzić bo nie każdych można używać przy maluszkach poniżej 6 miesiąca
Zerknęłam i jest też aromactiw w płynie od 1 dnia życia ![]()
Ja używałam, fajny przy katarku, po kąpieli naklejałam jeszcze plasterek na piżamkę
Co do kąpieli w olejkach eterycznych, to trzeba pamiętać, że są mocno skoncentrowane i trzeba je rozcieńczyć w olejku bazowym, chyba że kupi się ju takie gotowe właśnie jak Aromactiv
Używany
No wlansie to doczytałam o olejkach nie ma co , wolę kupić płyn i też bedize akurt fajnie na zimę takie inhalacje robić
Ale nie boisz się że ten plasterek jest w zasięgu ręki malca? To jest aromactive?
ale. cudowny, musze przejsc sie na zakupy. jest gruby czy tylko taki puszysty?
@Michaska @Karolinnna ja plasterki uzywalam ale naklejalam na łóżeczko od strony glowy
jak wywietrzaly to dawalam kropelki eteryczne i tez super dzialaly
Tak , on sie jeszcze tak jej interesuje żeby to zauważył , a koszulka mu się nie podwija ![]()
@Beata2024 rez o tym myślałam ale nie śpi nam w dostawce ![]()
@Karolinnna czyli rozumiem z wami? ![]()
zawsze mozna gdzies na swoim lozkh czy w poblizu nakleić
bo ubranie ma sens na chwile alw niektore maja zapach sporo godzin. jeżeli przebiezesz maluszka bo np zasika to moze juz klwj nie trzymac na kolejnym ubraniu
Widziałam gdzieś patent że można na ręce opaskę założyć i na to przykleić plasterek
Chciałam żeby mi to wdychał cały dzień ;( a w łóżku tylko śpimy , i ten plasterek to długo trzyma zapach i teraz zmieniłam piżamkę i przełożyłam plasterek i dalej mocno klej trzyma
@Magdalena93 tylko rączkę nam często trzyma przed twarzą
Oo to spoko , i dużo gwiazdek ma i dużo polecają
a ok no to w sumie dobrze ze udało sie przelozyc ![]()
widzisz poprawe uzywajac te plastry?
ja bardzo lubie bo naprawde poprawialy oddychanie
Może niewielka , dziś jeszcze smarowałam maścią Majerankowa
liczę że mi szybko to przejdzie
Ah no to za blisko. Oby szybko przeszło bo ciężko jak nosek zatkany
biedny maluszek
poczatki z katarem to udreka ale trzymam kciuki by szybko sie polepszylo
Noo ja na pleckach do tej pory źle myszkę właśnie by jakoś na łóżeczku to przyklejać bo nie chce by miał przez przypadek jakieś poparzenie
Biedny maluszek taki my i już katarek