Jesienny must have

Też mamy nadzieję na piękną jesień w tym roku :smiling_face_with_three_hearts: :heartbeat:

1 polubienie

Ja mam ten pierwszy na szczęście często nie używany , ale się sprawdza dobrze :relieved:

Dla synka jesienny niezbędnik to sweterki i kocyk merino :smiling_face_with_three_hearts: uwielbiam i nie wyobrażam sobie jesieni bez niego. Powiedziałabym skarpetki i czapeczka ale moje dziecko nie akceptuje tych części garderoby :sweat_smile:

A dla mnie na jesień must have to herbatki jesiennie i napary :heart_eyes: (dziś dostałam żurawinę więc będzie robiona baza do tych wszystkich jesiennych eliksirów). Dodatkowo świeczki zapachowa, kocyk i jesienne ozdoby w domku.

1 polubienie

@magdap_96 U nas z czapkami to samo :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::joy: na głowie 5 sekund :hear_no_evil:

U nas to bedzie perwsza jesien :smiling_face_with_three_hearts: będziemy probowac pierwsze jedzenie i pierwsze cieple ubrania

Naszym jesiennym must have jest oczywiście kurtka , czapeczka grubość w zależności od temperatury , no i oczywiście chusta lub lekki szaliczek, koniecznie ciepły kocyk . Aspirator już był w uzyciu i jest również gotowy bo nieobejdzie się napewno bez infekcji górnych dróg oddechowych.

A ja donoszę że dla Jesieniar :maple_leaf: cudowne mięsiste kocyki w Pepco w jesiennych kolorach :orange_heart::brown_heart:

2 polubienia

Uuuu ! Jaki mięsisty fakt ! :heart_eyes: może się skuszę będę mieć pod czym leżeć z synkiem

Oooo jaki piękny kolorek i pewnie milusi

Kocham koce :rofl::rofl: ale mam ich tak dużo że staram się już nie kupować :grin::grin:

Jaki piękny ! Ale nie mogę bo mnie mąż wyrzuci
razem z tym kocem chyba :rofl:

1 polubienie

Piękny ale mam już za dużo kocyków.
@Kargaw ja właśnie też już mam za dużo a dodatkowo tak jak u @Mamusia1 mąz narzeka i boje się, że mnie wyrzuci z domu za kolejny koc :rofl:

I za kubki. Kubków też nie można :sweat_smile:

1 polubienie

A u nas to mąż ma zakaz przynoszenia kwiatków :sweat_smile: każdy kąt hy zawalił doniczkami że omijać trzeba i ma już zakaz do którego się stosuje​:laughing:

O taki
https://allegro.pl/oferta/nawilzacz-powietrza-dyfuzor-zapachowy-aromaterapia-lampka-nocna-dla-dziecka-18299153961
Ale patrzcie na to :astonished::astonished:

Ja tego grzybka potrzebuje

1 polubienie

Wow takiego to nigdy nie widziałam. Ciekawe jak wygląda na żywo .

Wiesz co ja kupiłam z Homla tylko dlatego, że miałam voucher na 100 i nie wiedziałam co mogę sobie wybrać. Wyszedł mnie on łącznie chyba 150 złotych, ale na wczorajszą noc sprawdził nam się super. Córka ma lekki katar, więc dolałam do niego olejku eukaliptusowego i noc przeminęła super, nie słyszałam, żeby dużo ciągała noskiem :sweat_smile:

Też miałam tam kupon i że nie pomyślałam żeby kupić nawilżacz a już nie miałam pomysłów żeby kupić :face_with_peeking_eye:

Ja miałam, ale stracił ważność, ale napisałam do nich maila i mi przedłużyli, bo karty podarunkowe nie powinny wg prawa mieć daty ważności, więc jak wspomniałam, że wg polskiego prawa jest to no zabronione, to zaraz mi przedłużyli :rofl:

Oo to dobrze wiedzieć !