U nas jesienią króluje… kocyk! ![]()
Taki jesienny niezbędnik, który wędruje z nami wszędzie : do wózka, na drzemkę, na spacer i do przytulania.
Bo kiedy robi się chłodniej, nie ma nic przyjemniejszego niż otulić maluszka miękkim kocykiem i ruszyć na jesienny spacer. ![]()
Już się rozglądam za nowymi kocykami dla synka, córki i dla mnie ![]()
![]()
bo najprzyjemniej pije się jesienną herbatkę pod pluszowym kocykiem ![]()
Ja właśnie się zaopatrzyłam w nowy nawilżacz powietrza z dyfuzorem ![]()
Must have, jesienne dekoracje, ale ja w ogóle kocham tematycznie dekorować dom, więc boże narodzenie, Wielkanoc itp też dekoruję
Krem z dyni chociaż raz musimy zjeść ![]()
Herbatki z cynamonem, pomarańczą, malinami
mam już 3 dzbanki z zaparzaczami, wczoraj właśnie dostałam jeszcze w prezencie nowy od ciotki i do niego liściasta herbatę i świece zapachową, więc cudo ![]()
No i u nas miast have to wyjazdy na grzyby. W tym roku córka jeździ z nami, co prawda dużo jest też noszenia jej na rękach, bo nie wszędzie wejdzie, ale spędzamy przez to więcej czasu na zewnątrz razem ![]()
A jaki masz nawilżacz powietrza ?
Potrzebuj jakiegoś dobrego polecienia !
Daj znać jak się sprawdza nawilżacz, bonia poszukuje jakiegoś do pokoju córki, mamy jeden do sypialni ale chciałabym zakupić do niej inny 🫶🏼
U nas mąż na grzejnikacg położył podstawki jak do kwiatków i wlewa tam wodę. Jak wyparuje to dolewa i całkiem dobry to sposób. Mamy tez nawilzacz ale nie daje rady. Pewnie musiały byc kupiony taki duzy i drogi ale na razie probujemy bez takiego zakupu
Ooo nie znałam takiego sposobu . Jak ruszy u nas ogrzewanie to powiem o tym mężowi.
Fajny sposób, wypróbujemy go u siebie
może akurat się sprawdzi i nie trzeba będzie wydawać kolejnych pieniędzy na kolejny podgrzewacz
To można też kłaść na kalaoryfer mokry ręcznik i też nieco nawilża …. Ja też mam takie pojemniki na kaloryfer i tam w zimie wlewam wodę
Wcześniej kładłam na grzejnik mokry ręcznik też to dawało całe było to męczące
wypróbuję w tym roku patent z tymi pojemnikami bo zawsze mamy strasznie sucho w pokoju
Jak byłam sama to nawet w zimie miałam otarte okno
teraz już się nie da
Ręcznik kładliśmy wcześniej ale chwila i już był suchy i w kółko trzeba było namaczać
Ja mam taki najprostszy z allegro i jestem zadowolona , bo byl tani i spelnia swoja funkcje ![]()
wczesniej mialam go glownie dla kwiatow a teraz nawilza dla nas ![]()
Okii muszę sobie poczytać o nich i coś wybrać bo sezon grzewczy już niedługo ![]()
Dobry pomysł ? Na pewnik to wypróbuję. @JoannaMP to może podeślesz linka ? ![]()
Polecilabym nasz, ale Dukę wycofali z Polski… a fajny jest
O to nawet nie wiedziałam ! A ostatnio online coś tam przeglądałam więc stacjonarne pewnie tylko
Serio.? Jeju ostatni raz jak byłam w Galeri to wydawało mi się że wdziałam ten sklep ![]()
![]()
Wycofali? Nie zauważyła … ciekawe
Dziękujemy za komentarz
![]()
Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem ![]()
Jesteście już gotowi na jesień?