Jelitówka u rocznego dziecka

Życie nieraz nie sprawiedliwe czemu taki maluszek musi nieraz przez tyle przejść

1 polubienie

To na prawdę sporo , oby po nich było tylko lepiej :face_holding_back_tears:

Sporo nie sporo bo bral wiecej :see_no_evil:

Z ciekawości dopytam sildenafil też będzie brał do końca życia? Czy przez jakiś okres?

To wszystko zalezy jak bedzie serce funkcjonowac. Narazie ma 3x dzirnnie i jesli bedzie dalej tak jak jest to w pazdzierniku zejda na 2x dziennie

U mnie żadne dziecko nie miało nigdy dłużej biegunki niż 5dni. Teraz moja córeczka 14mc miała i podawałam jej priobiotyk tylko i jadła pierś a prycz piersi dawałam jej rosołek, chrupki kukurydziane, mniej owoców , jedynie banana ale jak czegoś nie chciałam czy nawet jesc to ja nie zmuszalam bo wiem jak to jest i dop po dwóch dniach córka nabrała ochoty na jedzenie, wcześniej mało co chciała jeść.

U nas przeszlo po ok 4 tyg :see_no_evil: tylko ze to nie byko taknze leciala mu woda… poprostu byla kuzna kuoa ze sluzem i duuuzo tego sluzu bylo… robilam posiew kalu i wszystko ok flora bakteryjna tez ok. Lekarz kazal podawac duzo plynow i cierpliwie czekac. I jak reka odjal :slight_smile:

O kurcze to faktycznie długo ale dobrze ze minęło, picie najwazniejsze zeby dziecko sie nie odwodniło u nas na szczescie nie bylo tak dlugiej jelitowki nigdy, przewaznie trwała 3 dni max

1 polubienie