Babydream powodowały odparzenia u dziecka, dawno ich nie miałam może się trochę poprawili.
jak dla mnie od samego początku Pampers jest nie zastąpiony i raczej nie zamieniam na inne firmy
Ja miałam przeróżne chusteczki… Od Pampers, po Johnon’s baby, Kindii, Nivea, Babydream, Dada, Dada bawełniane Bebetto, kończąc na Fitti… Skończyłam na Fitti, bo są tanie, ładnie pachną i zuzywa się ich tyle samo, co tych drogich z Nivea czy Pampers
Co do pieluszek miałam Babydream, Pampers zielone, Pampers pomarańczowe i używam Dada. Pieluszki z Babydream są słabe jakościowo, a przylepce przy mocniejszym pociągnięciu urywają się… Po pomarańczowych Pampersach mój synek miał wysypkę na całej pupie… Zielone Pampers śmierdzą chemią na kilometr i używamy Dada, ale od miesiąca synek codziennie budzi się przesiusiany w nocy
Pomarańczowe pampersy są chyba z rumiankiem a mój starszak jest uczulony na rzeczy z rumiankiem niestety.
Moja córka nie ma wysypki od rumianku, więc mogę używać pomarańczowych pampersów. Wypróbowałam dziś kupione w promocji pieluszki Babydream Premium Active i totalna porażka. Mała ma poprzyklejane do pupy pełno jakiś klejących kuleczek, jakby żelowych. Pieluszki zmieniam co 3 godziny, więc nie jest efekt zbyt długiego używania.
jeśli chodzi o pieluchy to pampersy ze dwa razy miałam Dada, te najmniejsze, ale były jakieś takie sztywne i stwierdziłam, że ja bym czegoś takiego sobie nie założyła, więc tym bardziej nie będę zakładać mojemu Maleństwu:) a chusteczek to używamy Nivea fresh&pure-najlepsze:) raz mąż kupił chusteczki pampersa bo innych nie było i porażka… 3 i poł paczki leżą do tej pory w szufladzie…
Mnie chusteczki z Pampers pasowały, tylko że są drogie…
Ja też kupuję i pampersy i chusteczki PAMPERS. Wiele razy nasłuchałam się że po co? to drogie itd. Skusiłam się na DADY po tylu pochwałach i rekomendacjach ale dobrze że kupiłam 1 paczkę pieluch. Dla mnie są jakieś dziwne w dotyku, tępe a pampersy nie i wcale nie wychodzą taniej… co rusz są promocje w carefour i innych sieciówkach. ja ost kupiłam 100szt za 50zł (2) i nawet Dady nie wychodzą po 50gr
więc można… a chusteczki Dady nie są złe, może troszke mniej wilgotne niż Pampersa ale nie narzekam
jajeczko ale babydream są różne rodzaje, pamiętasz których używałaś?
Lenka nie zauważyłam żeby pomaranczowe pampersy były z rumiankiem, ale jak syn nasikał to dziwny zapach miały i na dodatek brak elastycznych rzep mnie denerwował
magiczny kupuj chusteczki pampers ale z promocji wychodzi sporo taniej !
Babydream są dwa rodzaje tańsze i droższe . Te tańsze uczulily córkę.
A probowalyscie chusteczek fitti teraz pakowane są w 6paku za niecałe 20zl , ja używam właśnie tych naprzemian z dada choć uważam ze dady są bardziej nawilżone
a gdzie są dostępne te fitti bo nazwa mi cos mówi ale nie pamietam dokładnie czy kupowałam…
Dominika w Biedrze je znajdziesz. Ogółem kiedyś były fajne ja przestałam już jej kupowac bo się lipa z nich zrobiła
Używam, fitti, bo najtaniej wychodzą na przemian z dada ale dada jest bardziej nawilżona. a pieluchy dada, wcześniej miałam happy i pampersa, oczywiście pampers najlepszy ale drogo wychodzi, choć są bardzo chłonne.i np pampersy jedynki są tak duże jak happy dwójki.pewnie zostanę przy dada bo są najłatwiej dostępne u nas i niedrogie.
Ja zawiodłam się na pampersach jedynkach - tych białych.
Niby chwalą się, że mają wycięcie na kikut pępowiny ale ja go chyba nie zauważyłam, a może wyobrażałam je sobie nieco inaczej…w każdym razie teraz kupiłam dwójki i je po prostu podwijam, a dwa są nieco tańsze.
Poza tym są bardzo chłonne, tylko raz mi przeciekły ale wydaje mi się, że je za lekko spięłam.
A pod łóżeczkiem czekają dwa opakowania pieluszek dady, bo nam ostatnio teściowa zakupiła i mam nadzieję, że będą oki…w końcu sporo mam je sobie chwali.
Skusiliśmy się na DADY pieluszki i chusteczki nawilżane… i teraz lecze synka z wysypki skóra mu schodzi, masakra już więcej nie kupie !
no każde dziecko ma uczulenai na coś innego… jedna z moich koleżanek mówila, że jej synek ma uczulenie po chusteczkach z Dady, inna kolezanka też ma synka i jej synek miał uczulenie na pieluszki Bella Happy. Czytałam kiedyś na forum, że córeczka jednej z mam miała uczulenie na Pampers więc to co szkodzi jednemu, drugiemu nie musi
Dokładnie ale nie spodziewałam się że synek tak zareaguje na DADY. Teraz mamy problem ale cóż… przekonaliśmy się przynajmniej. nie ma tego złego…
Wypróbowałam dady ale stwierdziliśmy z mężem że jednak zostaniemy przy pampersach zielonych
U mnie sprawdzają się pampers nie polecam happy raz kupiłam i cała paczka poszła do śmieci.