Gosia poprawka chusteczki Pampers 4x za 19.99 zł z kartą Rossne oczywiście
Ja zakupiłam ten oto zestaw z velvet i testuje
Pierwsze wrażenie lekkie pomyślałam że będą mało mokre a tu niespodzianka od pierwszej chusteczki idealnie wilgotne. Trochę się zlepiaja jak się wyjmuję trzeba obiema rękami operować. Po pupie dobrze suną i z kupą też sobie poradzą. Zapachu faktycznie nie mają ale to i dobrze.
Najlepsza jest cena ja mam pozytywne pierwsze wrażenia :)))
No tak, tak masz rację AmiAga…wybacz, że wprowadziłam w błąd…
Też kupiłaś niebieskie jak i ja
J&J 4x56 są po 15,99 pomylało mnie się.
Po testach napisz coś więcej o nich Blawatkowa ja z Lidla kupuję czasem te w pomarańczowym opakowaniu za 3.49 zł ale używam do buzi i rączek żeby przetrzeć a na pupę wydają się być małe i mało mokre jedynie właśnie też ładnie pachną
Gosia niestety nie zwracam uwagę na kosmetyki z j&j jakoś mi nie podchodzą
A mnie do lidla ciagle nie podrodze a maja czasami fajne promocje.
ja Wam powiem, że jestem mile zaskoczona jakością chusteczek z Biedronki Dada w zielonym opakowaniu, są miłe w dotyku, fajnie wyciągają się z opakowania, nie są zbyt mokre i mają bardzo delikatny, wręcz niewyczuwalny zapach.
Kupiłam sobie z Tesco chusteczki “dzidziusiowe” dla siebie do szpitala i powiem, że nie nadają się do niczego innego niż odświeżenia rąk, chyba że tylko mnie podrażnialy…
Mi chusteczki dada nie podeszly, są za grube i zbyt mokre. Mogłam je prawie , że wyciskać. Wyjmuja się po kila sztuk. Kupiłam w promocji 3 paczki i nie kupie wiecej.
Ja używałam wiele rodzajów chusteczek nawilżających i pieluszek jednorazowych. I jak dla mnie najlepsze pieluszki biedronkowe - Dada, a najgorsze pomarańczowe Pampers - wystąpiła u nas reakcja uczuleniowa na pupie w postaci krost i zielone Pampers - śmierdzą chemią na kilometr i też reakcja uczuleniowa. Co do chusteczek to z Pampers akurat wszystkie były ok, tylko że są bardzo drogie. Dada - zapach mnie strasznie irytował, wręcz odrzucał i z nich zrezygnowałam, ale grubość fajna. Nivea mają ładne ozdobne misie na chusteczkach, ładnie pachną, ale są za cienkie jak na swoją cenę. Johnnon’s Baby tyłko ładnie pachniały, ale jak się wycierało np kupkę, to potrafiła ona przebić przez chusteczę - nie polecam. Kindii - zwykłe i sensitive. Te pierwsze śmierdzą okropnie, wyrzuciłam je. Ta Sensitive nawet ok. Dalej Babydream takie opakowanie biało-niebieskie- chusteczki mega suche, nic się nie dało nimi wytrzeć… Kupiłam je tylko dlatego, że fajna promocja była, ale nigdy bym już ich nie kupiła. Bebetto/ Fitti ta sama firma tylko jedne do kupienia w Netto, drugie w Biedronce. Kupuję te chusteczki, bo ładnie pachną, jest ich dużo i mimo że są dość cienkie to kupa się przebija przez chusteczkę Nieważne, czy uzywałam chusteczek z Pampers czy tych Fitti, zawsze zużywałam ich tyle samo, więc stwierdziłam, że nie będę przepłacać
Też dada chusteczki mi nie podchodzą z tego że uciążliwe się je wyjmuję ale moja uwaga jest odwrotna że im bliżej dnia tym bardziej mokre a z początku to wcale a tego nie lubię.
Wszystkie rodzaje chusteczek Pampers 4x po 16.99 zł w Auchan :)))
Ja nabyłam sensitive białe
Kiedyś w Kauflandzie była promocja na chusteczki Velvet jak je wprowadzali do sprzedaży - 3 standardowe opakowania - za 10 zł. Wzięliśmy na próbę, ale nie przypasowały nam. Jak dla mnie są zbyt wilgotne. Musiałam wycierać po nich do sucha skórę synka, bo ten nadmiar wilgoci zostawał na skórze i się nie wchłaniał.
A próbowałyście chusteczek nawilżanych Jelp?
Ciekawe jakie udogodnienia będą miały nasze dzieci?
Nasze mamy używały tetry i powoli wyparły je pampersy.
Doopki przecierały mokrą watą, bądź ligniną, my mamy chusteczki…itd.
…a może właśnie wrócimy do tamtego stanu z powodu wszechobecnej chemii?
Myślę jednak że dużo mam raczej by nie wróciło do dawnych czasów bo jest to duża wygoda przy tetrach masa prania a co do chusteczek to w domu może jeszcze byśmy sie obyły ale przy wyjściu gdziekolwiek już by było gorzej.
AmiAga i jak te Velvet sie sprawuja? Bo mozna bylo je testowac na Babyonline, ciekawe czy mi sie uda je dostac bo wlasnie ta cena przeraza gdyby mialy byc beznadziejne.
Co do dada to fakt chusteczki pozostawiaja wiele do zyczenia kiedys wczesniej yly lepsze niestety teraz ta nowa formu;la jest tragiczna. Wyciagaja sie ok nie ma z tym problemu natomiast tak jak Aga wspomnialas ta wilgotnosc! na poczatku suche a pod koniec mozna wyciskac!
Teraz velvet służą do buzi i raczek do pupy spowrotem pampers. Dla mnie sa oki ja i tak po chusteczce mokrej wycieram jeszcze suchą a cena velevet nie taka duża za 3x64 za 10.99zl (też wysłałam zgłoszenie do testów,heh ale już tak jakby testuje).
Doris jeszcze Jelpa nie miałam bo drogo za taką małą paczuszke (20szt za 5-8zł).
Gosia jak będzie potrzeba to sięgniesz po zwykłą przygotowaną wodę i będzie lepsza niż wszelkie chusteczki naeliżone
Teraz widziałam Dada chusteczki 3 opakowania+patyczki na promocji ale nie pamiętam za ile
A ja juz nie polecam dada bo sie zrobily bezndziejne kiedys byly lepsze. wiec ja bedac gdzies bede robic zapas bo w biedronce kupowac juz nie bede,
Hmm czyli Velvet jest ok? Wiec rozwaze zakup nastepnym razem
Jestem zdania że jak sama namacalnie nie przetestuje chusteczek to mało mi mówią opisy.
Zastanawia mnie jedynie w velvet ta lekkość bo sa lekkie a mokre w zamian mamy pianę podczas przecierania hmm ale dają radę
AmiAga piana? Hmm to mnie zaciekawilas
Skóra podczas wycierania nie jest typowo mokra tylko jak by musnąć ja pianką delikatnie. Moje zdziwienie też trochę było na początku ale w każdym bądź razie swoją rolę spełniają
My teraz używamy do rąk i buzi tak jak pisałam
To akurat na ręce mojej…
Ciekawie się zapowiadają tę z velvet. Ja używam chusteczek tylko poza domem , w domu myje tyłek dziecku pod prysznicem . Więc nawet jak są droższe to mogę sobie na nie pozwolić.