Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Ja mam na drugim końcu miasta Tesco ale jeśli to nie jakiś jednorazowy rzut w damy mieście to też bym chętnie skorzystała.

Każde tesco ma swoją gazetkę także warto wejść na stronę i sprawdzić w jakim mieście jest dana gazeka

W moim małym Tesco nie ma tych pieluch

Lenka każde tesco ma swoją gazetkę a w niej promocję ok, ale wydawało mi się że na stronie mlekoipieluszki są ogólne promocje a nie z podziałem na miejscowości.

Jest tak jak mówisz Aga. Tylko ta informacja na tej stronie była od pani jakiejś właśnie z Gliwic i z tąd moją zaciekawienie czy to wszędzie taka promocja :slight_smile: dalej nie wiem…
A z nowszych promocji nie ma nic ciekawego na PamperS

ja mam koło siebie też takie bardzo małe tesco i tam przeważnie nie ma tych promocji które są w tych dużych a duże mam w drugim końcu miasta, ale nie bede jechała specjalnie po pampersy bi jakbym policzyłą to wydała bym tyle samo jak nie wiecej bo by doszło paliwo lub bilety wiec kupie bliżej troszkę drożej :slight_smile:

W rossmanie sąmokre chusteczki cleanic za 16,49pln za 5 paczek, to wychodzi 3,2 za paczke - nie dużo :slight_smile:

Mojego maluszka juz tydzień po narodzinach zaczęło odparzac pupę. … stosowalismy pampersy firmy PAMPERS i szybko zmieniliśmy na Biedronkowe i puki co nic nie odparza ani nie przelewa.

Ja póki co dostałam od znajomych dwa opakowania pampersów ale czytałam o dobrych opiniach dady, które są trochę tańsze, a niewiele gorsze…chusteczki kupiłam zwykłe tescowe narazie jedną paczkę na próbę…każda doopka inna.

Dokładnie wszystko zależy od dziecka i każda mama ma swoje sprawdzone pampersy

Manndarynka ostatnio o Tobie myślałam, bo trochę cię nie było albo komentujemy inne wątki i się mijamy:) uważam tak samo jak ty jeśli mam gdzieś blisko promocje to ok ale jak mam jechać autem to się kompletnie nie opłaca.

Na początku wybór odpowiednich pieluszek i chusteczek to jak loteria bo nie wiemy jak zareaguje skóra dzecka. To nie ma co rzucać na promocje i robić zapas :confused:

w Intermarche promocja na pampers biale 43,99zl (rozm 1-2) 46,99zl (rozm 3-5)
i w auchan cleanic kindii 4-opak za 10,89zl - Mandarynka czyli jeszcze lepsza promocja niz w rossman bo wychodzi 2,72 zl paczka, czyli za 16,35 to mamy 6 paczek a nie tylko 5 :slight_smile: Zreszta zawsze uwazalam ze w rossmanie jest drogo :stuck_out_tongue:

E.Machulak moja corka tez miala uczulenie na pampers

O nie już właśnie kupiłam zapas Pampersów :frowning: a Intermarche mam pod domem :frowning: kurcze… przydałoby się kupić bo ostatnio w aptece gdy zostałam z ostatnim pampersem o 21 kupiłam białe bo żadnych innych nie było… za 70 zł 44 sztuki chyba !!

NA takie zakupy muszę wybrać się sama, bo mąż nie zawsze zwraca uwagę na ceny…choć już go trochę nauczyłam, żeby patrzeć jaka jest kwota za sztukę czy kg a nie za opakowanie, bo strasznie manipulują przy ilościach i wielkościach.

Roxi ale to od jutra dopiero ta promocja a zgaduje ze kupujesz ‘junior’ tak 44szt no to 46,99zl w inter :)Dodatkowo w intermarche chusteczki pampers 4-opak 19,99,

Wow. Świetna promocja w Inter… na pewno zajade :wink:

Roxi 1,59 za sztukę???
To z czego była ta pielucha…

Gosia bo to białe Pampersy :slight_smile: a wiadomo że w aptekach cena zawsze o kilkanaście procent wyższa bo normalnie w Tesco za 50 zł są,może 50 parę już nie pamiętam. A że z braku wyboru to musiałam je kupić bo dziecko do rana by mi nie wyrobiło z kupami ani szczoszkami :slight_smile: no ale lubię białe pampersy bo są o wiele lepsze od zielonych i staram się je tylko na noc kupować bo pupa mimo pełnego pampersa jest sucha :slight_smile:

to nie widziałam ,ze aż taka różnica jest między białymi a zielonymi pampersami.