Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Zuzka a skad te Lula? Bo pierwszy raz slysze

Ja je kupuje normalnie w zwykłym sklepie . Ale kiedyś widziałam w lewiatanie bodajże.

Tak, tak Lula są m.in. w Lewiatanie oraz Społem (ale tam drogie). Bardzo je lubię. Może nie są tak nawilżone jak Fitti, ale super pachną. :slight_smile:

Iza czy my mówimy o tych samych chusteczkach?? :smiley: Mnie z kolei przypadły do gustu, jeszcze za tą cenę to już w ogóle. Tylko, że wiesz co? U mnie nie ma w czteropakach… Nigdy się nie spotkałam, ani nikt z mojej rodziny czy znajomych, którzy używają tej firmy. Są tylko takie potrójne, dołączam Ci foto.

1

1

tak tak Gosia te same :slight_smile: Ja ich nie znosze :slight_smile:

Gosia ja też ich używam;) cena i skład mnie przekonuje;)

A ja te Fitti pierwszy raz widzę na oczy :-). O Lula też nie słyszałam. Dobrze wejśc czasem tu na forum :-). No ale u mnie chusteczki schodzą baaardzo powoli i może to jest przyczyną mego braku rozeznania w tym asortymencie.

Też nie widziałam takich chusteczek być może że zawsze używam tych samych i na inne nie zwraca się uwagi.

Z tej firmy Lula to widziałam tez chusteczki do demakijażu i płatki kosmetyczne :slight_smile: tak żeby tylko o dzieciach nie myśleć :smiley:

A w biedronce pojawily sie tez nowe chusteczki nawilzane takie w pojemniku plastikowym widzialyscie? Najlepsze w podrozy. i moga byc takze dla dzieci. Swoja droga to ciekawe

Iza ja nie widziałam. A jak się przedstawiają cenowo? Kurczę, mam już swoje sprawdzone, ale jakbyś kiedyś używała to podziel się opinią. :slight_smile:

Gosia jakas nowosc carea - 5,99 - 150szt. cenowo fajnie ale co z jakoscia? ciekawa jestem sama.

o dobrze wiedzieć,jak skończą mi się chusteczki to przetestuję :slight_smile: Bo cenowo faktycznie ok

Roxi to takie pioneowe pudeleczko plastikowe mleczne z seledynowym zamknieciem. Hmm ja sie zastanawiam czy nie beda one calkiem malutkie i cieniutkie i takie sliskie. Ale jak wyprobujesz to daj znac :slight_smile:

Mało używam chusteczek, myje pupę wodą m gdy muszę to używam różowych chusteczek z Rossmann. Pampersy to dada lub te oryginalne firmy pampers ale to gdy dostane je od dziadków.

1

używałam tych chusteczek lula bo kiedyś mi koleżanka kupiła. jak dla mnie są kiepskie, takie jakieś za suche :slight_smile: teraz używam tylko pampers, kupuje w promocji w rossmanie i nie wychodza drogo. używałam też huggiesów ale wkurza mnie to że jak wyciągam to potrafia się przerywać. z pieluch to tylko pampersy bo cenowo w promocji wychodzą jak inne. a tych pieluch to mi idzie 5 dziennie. bo zmieniam co 3 godz przed każdym karmieniem a ostatni raz zakładam przed 21. w nocy przestałam zmieniać :slight_smile:

Właśnie mój chłop kupił karton pampersów zielonych w Tesco i do tego Pampers Pants jedno opakowanie… za dyszkę :slight_smile: jakby któraś chciała… Uczy się czegoś ode mnie na tych zakupach żeby wyłapywać promocje :smiley:

roxi133 słyszałam a ja tesco nie mam koło siebie :frowning: za to mam stokrotkę i kauflanda i tam są moje ukochane pampersy pomapańczowe :slight_smile: nie powiem bo wolałabym zielone, ale te pomarańczowe też dają rade:-)

a ja ostatnio kupiłam w rossmanie dwie paczki chusteczek cleanic za 4,5zł - bardzo mało a czemu ja wiecej nie wzięłam to nie wiem, miałam jechać po wiecej wczoraj a sie okazało, ze już nie ma tej promocji -ech, ja to jednak jestem gapa, jak coś jest taniej to lepiej brać, zwłaszcza, że to się zużyje przy maluchu :slight_smile:

Z braku fajnych promocji zakupiłam Dade ostatnio w biedronce te za 39.90 zł +10 szt w opakowaniu.
Moje zdanie co do niech hmm nie jest tak źle. Ale czekam na jakąś dobrą promocję pampers zielonych.
Może coś będzie bo w tym tygodniu to tylko znicze na topie były…

No właśnie wracając do pieluch ktoś wrzucił na mlekoipieluszki.pl że w Tesco w Gliwicach są PamperS zielone rozmiar 4 opakowaniowe 36 szt za 20.99 zł
Ciekawe czy to we wszystkich sklepach obowiązuje…
Promocja nawet nawry choć wolę większe pączki ale zawsze można kupić więcej :slight_smile:

Fajna promocja jak będę u mnie w tesco to sprawdzę tylko dziwne że napisali tesco w Gliwicach, z reguły piszą tylko nazwę sklepu bez konkretnej miejscowości.