Zuzka a skad te Lula? Bo pierwszy raz slysze
Ja je kupuje normalnie w zwykłym sklepie . Ale kiedyś widziałam w lewiatanie bodajże.
Tak, tak Lula są m.in. w Lewiatanie oraz Społem (ale tam drogie). Bardzo je lubię. Może nie są tak nawilżone jak Fitti, ale super pachną.
Iza czy my mówimy o tych samych chusteczkach?? Mnie z kolei przypadły do gustu, jeszcze za tą cenę to już w ogóle. Tylko, że wiesz co? U mnie nie ma w czteropakach… Nigdy się nie spotkałam, ani nikt z mojej rodziny czy znajomych, którzy używają tej firmy. Są tylko takie potrójne, dołączam Ci foto.
tak tak Gosia te same Ja ich nie znosze
Gosia ja też ich używam;) cena i skład mnie przekonuje;)
A ja te Fitti pierwszy raz widzę na oczy :-). O Lula też nie słyszałam. Dobrze wejśc czasem tu na forum :-). No ale u mnie chusteczki schodzą baaardzo powoli i może to jest przyczyną mego braku rozeznania w tym asortymencie.
Też nie widziałam takich chusteczek być może że zawsze używam tych samych i na inne nie zwraca się uwagi.
Z tej firmy Lula to widziałam tez chusteczki do demakijażu i płatki kosmetyczne tak żeby tylko o dzieciach nie myśleć
A w biedronce pojawily sie tez nowe chusteczki nawilzane takie w pojemniku plastikowym widzialyscie? Najlepsze w podrozy. i moga byc takze dla dzieci. Swoja droga to ciekawe
Iza ja nie widziałam. A jak się przedstawiają cenowo? Kurczę, mam już swoje sprawdzone, ale jakbyś kiedyś używała to podziel się opinią.
Gosia jakas nowosc carea - 5,99 - 150szt. cenowo fajnie ale co z jakoscia? ciekawa jestem sama.
o dobrze wiedzieć,jak skończą mi się chusteczki to przetestuję Bo cenowo faktycznie ok
Roxi to takie pioneowe pudeleczko plastikowe mleczne z seledynowym zamknieciem. Hmm ja sie zastanawiam czy nie beda one calkiem malutkie i cieniutkie i takie sliskie. Ale jak wyprobujesz to daj znac
Mało używam chusteczek, myje pupę wodą m gdy muszę to używam różowych chusteczek z Rossmann. Pampersy to dada lub te oryginalne firmy pampers ale to gdy dostane je od dziadków.
używałam tych chusteczek lula bo kiedyś mi koleżanka kupiła. jak dla mnie są kiepskie, takie jakieś za suche teraz używam tylko pampers, kupuje w promocji w rossmanie i nie wychodza drogo. używałam też huggiesów ale wkurza mnie to że jak wyciągam to potrafia się przerywać. z pieluch to tylko pampersy bo cenowo w promocji wychodzą jak inne. a tych pieluch to mi idzie 5 dziennie. bo zmieniam co 3 godz przed każdym karmieniem a ostatni raz zakładam przed 21. w nocy przestałam zmieniać
Właśnie mój chłop kupił karton pampersów zielonych w Tesco i do tego Pampers Pants jedno opakowanie… za dyszkę jakby któraś chciała… Uczy się czegoś ode mnie na tych zakupach żeby wyłapywać promocje
roxi133 słyszałam a ja tesco nie mam koło siebie za to mam stokrotkę i kauflanda i tam są moje ukochane pampersy pomapańczowe
nie powiem bo wolałabym zielone, ale te pomarańczowe też dają rade:-)
a ja ostatnio kupiłam w rossmanie dwie paczki chusteczek cleanic za 4,5zł - bardzo mało a czemu ja wiecej nie wzięłam to nie wiem, miałam jechać po wiecej wczoraj a sie okazało, ze już nie ma tej promocji -ech, ja to jednak jestem gapa, jak coś jest taniej to lepiej brać, zwłaszcza, że to się zużyje przy maluchu
Z braku fajnych promocji zakupiłam Dade ostatnio w biedronce te za 39.90 zł +10 szt w opakowaniu.
Moje zdanie co do niech hmm nie jest tak źle. Ale czekam na jakąś dobrą promocję pampers zielonych.
Może coś będzie bo w tym tygodniu to tylko znicze na topie były…
No właśnie wracając do pieluch ktoś wrzucił na mlekoipieluszki.pl że w Tesco w Gliwicach są PamperS zielone rozmiar 4 opakowaniowe 36 szt za 20.99 zł
Ciekawe czy to we wszystkich sklepach obowiązuje…
Promocja nawet nawry choć wolę większe pączki ale zawsze można kupić więcej
Fajna promocja jak będę u mnie w tesco to sprawdzę tylko dziwne że napisali tesco w Gliwicach, z reguły piszą tylko nazwę sklepu bez konkretnej miejscowości.