Ja używam dada i oryginalne pampersy i nie mamy odparzen. Teraz jak są upały to pieluchy zmieniam ci dwie godziny.
A kupiłam ostatnio chusteczki nawilżanie w lidlu. 80 sztuk kosztowało 3.99. Są bardzo dobre. Ładnie pachną i idealnie nawilżone. Kupiłam z aloesem. Polecam.
Dobra cena za tę chusteczki muszę poszukać jak polecasz bo na szczęście uczulenie nie mamy bo już kupowałam różne ale jakoś najczęściej to pampers te białe tylko trochę drogo wychodzi bardziej opłaca się kupić w 4 lub 6 paku A i to wyszukuje promocji
Jeśli dziecko nie ma żadnych uczuleń to kupuje najtańsze chusteczki, ewentualnie te które są w promocji - osobiście wole lepsze i jak jest promocja to przeważnie kupi,ę więcej, np 8-10paczek jako pierwsze chusteczki dla dziecka to wybieram delikatniejsze, ale później jak wszystko jest ok to przerzucam się na jakiekolwiek:-)
Nie polecam osobiście chusteczek huggies, pampersów zresztą też. Przy pierwszym dziecku kupiłam taką paczkę startową dla noworodka własnie z firmy huggies, były tam mokre chusteczki, pampersy z wycięciem na pępek i jakieś małe podkłady. Chusteczki rwały się jak je wyciągałam z opakowania. Pampersy też żadna rewelacja.
Jeśli chodzi o pampersy to chyba miałam wszystkie rodzaje:-) Najlepsze są pampersy pampers zielone opakowanie, ale są drogie - jak sie trafiała promocja to brałam więcej paczek.
Miałam z rossmana, nie podobały mi się, ale najgorsze chyba były z tesco pampersy GAGA - takie fioletowe opakowanie, krzywe, w ogóle nie wyprofilowane do pupy…
Dada jeszcze są ok.
Osobiście polecam pampersy pampers pomarańczowe bardzo dobre i w dobrej cenia a nawet tańsze od DADY:-))) najczęściej się w promocji w kauflandzie i w stokrotce:-)
moja corka ma uczylenie na pampersy wiec uzywamy Dada i nie eksperymentujemy, a ostatnio znowu byla promocja w biedronce,
Często właśnie jest na nie promocja żałuję że nie możemy użyć cenowo fajnie … no my się Pampersujemy i tez szukam promocji
AmiAga Twoj maluch ma uczulenie na Dady? Szkoda bo sa calkiem dobre jakosciowo i moim zdaniem nie smierdza jak Pampers, wiec ja akurt nie ubolewam nad tym ze corka ma na nie uczulenie
mój też ma ehh… szkoda gadać. Dupka dopiero dochodzi do siebie a myślałam,że to odparzenie. Szkoda bo tanie i blisko a po swoje muszę jeździć 20 km bo tu w okolicy nie ma
Wypróbuje tych pomarańczowych pamperwów pampers wg mnie są sto razy lepsze od DADY (choć DADA nie jest taka zła) jak dla mnie te pomarańczowe są genialne cena jest bardzo dobra, bo taka sama jak dady, nie ma ich we wszystkich marketach niestety, ale w tych większych powinny być. Nie widziałam ich w tesco, chyba,ze coś się zmieniło, na pewno są w kaufland i w stokrotce, widziałam też w auchan.
Mój synek akurat nie miał uczuleń na żadne,ale koleżanki córka miała i po tych pomarańczowych było ok.
Dziewczyny jak lubicie pomarańczowe pampersy to widziałam na gazetce w Netto. Chyba 27.99 zł. Nie wiem ile jest ich w paczce bo ich nie kupuje.
Od kad zaczęłam używać Dada tak przy nich zostałam. Jak pampersy są w promocji te zielone to tez czasem kupie. Narazie nic nas nie uczula.
Pamiętajcie, że jak któraś zauważy, że Dada jest znowu w kartonowych pudłach - to dajcie znać ;p
Martyna ja na pewno dam znać bo śledzę ofertę biedronki i czekam na kolejne promocje chusteczek i pieluch
i ja teraz bede sledzic i czekac na promocje i zaggladac tu moze szybciej ktos cos bedzie wiedział
Martyna nie ma problemu
ja tez czekam na kolejne promocje, ostatnio kupilismy az dwa kartony
Teraz do 17.06 jest w biedronce ze przy zakupie 2x opakowań oszczędza się 4zł tyle że to nie kartony…
W tym tygodniu widziałam też chusteczki nawilżane z Dady (4 opakowania) z tym zielonym pudełkiem na chusteczki. Może komus się przyda takie pudełko. W biedronce sa też podkłady poporodowe w Dady i widziałam tez promocje na kosmetyki z Dady.
Agrafka te chusteczki to juz dawno byly U nas nie ma po nich juz sladu
A teraz ogolnie chyba do dziesiaj jest promocja na wszystkie zele do kapieli i szampony w tym dla dzieci rowniez.
To u nas chyba nie zeszły wszystkie i jeszcze można było kupić. No ja właśnie zakupiłam w promocji łagodny szampon i płyn do kapieli 2 w 1 z Nivea.
Ten w niebieskiej butli? Moja Miska ma strasznie sucha skore po nim. I stoi u mnie cala butla wcale nie zuzyta.
Tak, ja nie zauważyłam żeby synkowi wysuszał skórę, chociaż używamy go dopiero kilka dni. Będę obserwowała, ale synek to nigdy nie miał problemów z suchą skórą. A jak cos to do wody będę dodawała kilka kropelek parafiny i może go zużyjemy. Teraz bardziej obserwuję czy synek nie będzie miał po nim uczulenia, bo po babydream dostał.
Po Nivea nie powinien. Oj co ja sie mam ze skora Miski… Ciagle wyskakuja jej jakies krosteczki na buzce, jak tylko ktos obcy ja wyprzytula to od razu na drugi dzien ja sypie. My kapiemy sie tylko w emolientach, od urodzenia miala Oliatum bo akurat byla promocja i byl 2pak z szamponem ale teraz chcac troche zaoszczedzic kupilam Olian (emulsje natluszczajaca). to przynajmniej 32 zl a nie 53zl.