Dla korzystających z Pampersów - od 19.03 będzie promocja w Intermarche, właśnie dostałam gazetkę ;p
46,99 pakowane po:
“3” 96 szt
“4” 82 szt
“5” 68 szt
na dniach miałysmy i dade zalożona i pampers i jak dla małej widze nie ma roznocy - a dla mnie jest cenowa;)
Ja chusteczki najbardziej lubię zielone pampers jednak jak dla mnie dorównują im te fitit biedronkowe a cenowo no to wiadomo bez porównania.
Leila zielone chusteczki pampersy są w świetnej cenie w makro. 22 zł za 6 paczek. Ja kupiłam 12 sztuk i mam zapas.
Martyna a do kiedy ta promocja ? Musze męża wysłać bo dobra cena.
uza, Martyna napisała, że od 19 czyli od czwartku
Samanta ja też używam woreczków nieśmierdziuszków. Ładnie pachną, zatrzymują smród, wszystko z nimi jest OK. Miałam kiedyś inne tańsze, ale były beznadziejne.
Ostatnio byla promocja na pampersy Happy firmy bella 35 zl za 82 sztuki , jestem z nich zzadowolona, nic nie przecieka, a chusteczek uzywam roznych, z taanszych to DADA z biedronki no i oczywiscie pampersa najlepsze ale i cena wyzsza ostatnio tez kupilam na promocji 6 paczek za 21 zl
Zosia ja pytam do kiedy a nie od kiedy.
Zuza - sorki XD literki w oczach mi się przestawiły
W netto na pampersy była promo tylko 1 dzień i oczywiście się spóźniłam…
Leila a ja ostatnio stalam w biedronce przed regalem z chusteczkami i z wielkim dylematem Fitit czy Dada Fitit 10 zl 3 opak a Dada jedno opak prawie 6 zl no i co i wzielam Dade bo nie mialam pojecia co to jest ten Fitit teraz zaluje. No ale co sie odwlecze to nie uciecze
do makro trzeba mieć kartę a ja nie mam Iza jeszcze zdążysz różne wypróbować
niektórym te fiti śmierdzą
Niunia, dada sa lepsze niż fitti, szczególnie dla noworodka nie masz co żałować :). A zresztą, to jest rzecz, którą przeważnie kupuje się ciągle w dużych ilościach, więc zdążysz jeszcze wiele firm wypróbować.
A słyszałyście o czymś takim, że pampersa przed założeniem trzeba “uaktywnić”, trochę go powyciągać, żeby rozszerzyły się kanaliki i były bardziej chłonne?
Promocja jest do 25 marca (jest zaznaczone, że rabat naliczany jest przy kasie) no i można kupić max 4 opakowania.
Ulka ja często odruchowo rozciągam pampersa, ale nigdy o tym nie słyszałam.
Izka ja za tymi Fitti nie przepadam, bo mi brzydko pachną. Są mocno perfumowane, więc dla takiego maluszka lepsze Dada. Dzisiaj kupiłam w Lidlu te chusteczki Tourjours, bo mają fajny skład (lepszy od Dada, a cenowo podobnie). Muszę je przetestować.
Ja już meża nastawiłam jutro na intermarche. Kupie jedną paczkę 3, bo tyle mi wystarczy a poźniej to juz chyba na 4 przejde.
NIgdy nie miałam chusteczek z Lidla. Martyna daj znać jak przetestujesz
Martyna dzięki za info !! Jutro jadę Bo w Rossmanie za ta samą cenę chyba 70 pampersów
nie mogłam sobie przypomnieć, które chusteczki mi tak bardzo śmierdziały i sobie przypomniałam że to były chusteczki z rossmanna. To były pierwsze chusteczki, których używałam i ja myślałam, że to kupka dzieci tak śmierdzi hehe dopiero jak zaczęłam używać pampers to okazało się, że nie kupka tylko chusteczki
Tak jak mówiłam kwestia gustu i jak nie spróbujesz to się nie przekonasz bo mi te fitit nie śmierdzą są idealnie jak dla mnie nawilżone bo nie lubię zbyt suchych ale takich namoczonych też nie lubię.
w rossmanie pampers sa w promocji -20%
Rossmana nie mam blisko to się nie wybiorę. Ale intermarche odwiedzę lub męża wyślę ja jestem do nich przyzwyczajona i zadowolona i nie zamierzam ich zmieniać.
Fajna promocja z tymi Pampersami w Intermarche - też się po nie wybiorę. Dzięki za info:)
Zuza - przetestowałam chusteczki z Lidla! Jak dla mnie bomba! Zdradzam Dadę i zaczynam używać tych Lidlowych. Pięknie pachną, są troszkę grubsze niż Dada, odpowiednio nawilżone, no super po prostu!