Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Na pewno macie bardzo różne, urozmaicone i bogate w skladniki przepisy. Moja córcia ma 6 mscy więc jeszcze poczekamy zanim zrobimy placuszki itp.  :) od niedawna wprowadzamy gluten, póki co nic jej nie jest więc się cieszę. Najczęściej nasze posiłki bazują na warzywach i tego narazie się trzymam. Mimo delikatnych potrafi i tak zdaża się że  boli ją brzuszek w nocy.

Patrycja ja używałam baby dream sensitive, takich w plastikowym pudełku z zielonym, otwieranym wieczkiem. I były bardzo dobre :) 

Patrycja są chyba trzy rodzaje, extra sensitive i takie z dużą zawartością wody najczęściej wybieramy 

Karolinach zerknę jak będę w rosku a Ty używałaś? Zadowolona byłaś? 

Dziewczyny a widziałyście już że zmienili opakowanie fioletowych dady? Cena też wydaje mi się uległa zmianie. Ogólnie jest ich w paczce mniej o 20 szt. Co do jakości miała być bez zmian a nawet lepsze a dzisiaj córcia w nocy obudziła się przesiusiana. Wydają się być też mniejsze i cieńsze od tych w fioletowym opakowaniu. A wy mialyscie już? Co sądzicie? 

Patrycja używałam i byłam bardzo zadowolona. Miałam je jako pierwsze, po urodzeniu córeczki i nie miała żądnych krostek a na początku uczulały ją wszystkie chusteczki. Co do pampersow Dada fioletowe kiedyś były super, teraz są beznadziejne. Już kiedyś pisałam na ich temat. Są cienkie, miękkie, zsuwają się i w ogóle są mało chłonne. Używam zielonych i są ok. 

My fioletowe Dady raz na spróbowanie kupiliśmy w najmniejszym rozmiarze, ale odparzały strasznie tak jak te lupilu...potem zaczęliśmy używać tych drugich Dady i do dzisiaj tylko te kupujemy

Patrycja my używamy tych zielonych miałam właśnie kupić fioletowe a tutaj zmieniły się opakowania już miałam je kupować . Może trafiłaś na jakąś partie taka :/ ciekawa jestem opinii dziewczyn .

pati1990 te nowe chcą chyba rozdawać w paczkach dla noworodków z 2020

Patrycja jeszcze ich nie kupowałam.. co do ceny wydaje mi się też właśnie że się nie zmieniła tylko jest ich mniej w paczce 

Lupilu u nas też w ogóle się nie sprawdziły. Tak jak teraz Pampers. Używam tylko w ciągu dnia, na noc kompletnie się nie nadają. 

Pauli89nek te fioletowe dady w najmniejszym rozmiarze też odparzyły córeczki pupę ale 3 już nie i byłam z nich zadowolona aż do zmiany. 

Aneczka to chyba się zmieniła skoro jest mniej w paczce a cena taka sama to są droższe. 

Kupiłam dzisiaj box zielonych. Założyłam małej jednego i fajnie chłodnie jeżeli nic się nie będzie działo to będziemy tych używać. 

Patrycja ale z tego co piszą to się cena za sztukę zgadza jakby się nie zmieniło

Patrycja Ja właśnie trójki wolę te fioletowe Dady. Teraz kupiłam zielone i gumki mają takie jakieś luźniejsze ze jej bokiem troszkę siki uciekają jak na boku zaśnie. W fioletowych jakgby na głowie stanela to by siki nie wyleciały  :) Jedynki były super z Pampersa. Zrezygnowałam po dwójkach bo przeciekały jakoś dziwnie zaraz po założeniu. Z innych firm nie a testowałam wiele. Ale właśnie Dady jedynki i dwójki sa inne od większych i miała uczulenie na bioderkach od paska tego z rzepem

Ogólnie Pampers strasznie śmierdzą chemią jak dla mnie. Zużyje tą paczkę którą dostałam bo szkoda wyrzucić ale sama na pewno ich nie kupię. 

Teraz niestety cena oryginalnych pampersów nie idzie w parze z jakością 

Ja pampersów oryginalnych nie biorę pod uwagę. Nie sprawdziły się nie są wart ceny 

To prawda. Cena wysoka a jakość średnia. 

Również uważam, że cena Pampersa jest dość wygórowana, jak za taką jakość. Wg mnie nie różnią się niczym od Dady, czy Babydreama, a cena to kosmos. Za 1 pieluszkę można mieć dwie z innej firmy, równie skuteczne, a nawet wiele mam twierdzi, że lepsze. U nas królują niezmiennie Dady fioletowe, ale dawno nie było na nie promocji i kończą się zapasy:(

To ja Aga ostatnio dali zielone na promocję w boxy to może niedługo dadzą fioletowe a właściwie to beżowe