Uzywamy DADA i jestem bardzo zadowolona. Oczywiście zdarzało się ze się przekręcił ale tak też było gdy użyliśmy Pampersa wiec tu nie ma reguły. Kazda pieluszka może się przesunąć… Chusteczki również Dada… Jednak nie możemy kupować tych z promocji bo wtedy występuje wysypka. Ale te Po normalnej cenie Dada jak najbardziej z czystym sumieniem nogę polecić
Kupilismy wczoraj na promocji pampersy Tesco za 23.99 czyli 6 zł taniej niz dada i zobaczymy czy beda mu służyły ![]()
Kiedys jednego dostał od mojej sasiadki z poprzedniej miejscowosci i było ok , ale wiadomo bo dłuższym stosowaniu moze byc nieco gorzej …czytałam , ze nie sa w cale złe i faktycznie w dotyku gorsze od Dada ale nie sa jakies całkiem do niczego ![]()
Ja osobiście nie przepadam za DADA ,a właśnie je stosuję. Nie są jakieś złe ,ale u nas jednak PAMPERS sprawdza się lepiej. Nie czuć wilgoci ,gdy po nocy zmieniam Małej pieluszkę
Z DADA troszkę gorzej. Ale nie odradzam ich absolutnie
DADA mają wielu zwolenników ,więc może i innym mamusią posłużą ![]()
ja używam Pampersa oraz Pampers Sleep&play na cieplejsze dni bo są cieńsze i daja większą swobodę synkowi. Używam ich ze względu na to, że dostałam zapas pieluszek od teściowej i sami nie kupujemy. Chusteczki również Pampersa i jesteśmy zadowoleni z tej marki. Miałam też Dady i jakoś takie sztywne mi się wydawały.
Ja używam pampers a po pieluszkach z biedronki moja córka dostała uczulenia a chusteczki także z pampers i jestem zadowolona
Czasami jak jest promocja to przeliczam na sztuki ![]()
Ostatnio Skusiła się na chusteczki babydream,skusiła mnie przede wszystkim cena,bo za dwupak zapłaciłam 6 zł-często jest właśnie taka promocja.Zapach neutralny,co mi bardzo odpowiada,bo chusteczki nie muszą pachnąć jak perfumy.Po używaniu nie zauważyłam żadnych podrażnień na delikatnej skórze dziecka.Chusteczki są bardzo przyjemne w dotyku i tym samym dla skóry dziecka.
Nie podoba mi się to,że są bardzo suche.Nie przepadam za mokrymi chusteczkami,ale te są zdecydowane za suche i czasem trudno oczyścić skórę.No i opakowanie-nie lubię tych z nalepką.Wyciąga też się większą ilość za jednym razem.To minusy.
To oczywiście zależy od pupy naszego maluszka. Testowałam różne pieluszki ale u mnie sprawdziły się Pampers te w zielonym jak i białym opakowaniu. Dada powodowały odparzenia. A co do chusteczek używam dady, pampersa i fiti(biedronka), na szczęscie co do chusteczek moja córka nie jest wybredna:)
My używamy chusteczek Dada i Gaga z Tesco.
Mamy jedną pieluszkę wielorazową i do tego używamy też jednorazówek Pampers na noc i Dada na dzień.
Mieliśmy też Babydream z Rosmanna, ale jakoś nie przypadły nam do gustu.
Tragiczne były pieluchy Gaga. Były twarde, papierowe i siki wylatywały bokiem.
polecam tylko PAMPERSY, testowałam różne, okropne wręcz są huggies, masakra, robią się twarde, przeciekają może z 3 sztuki użyłam, leżą i się nie doczekają na ponowne ‘uruchomienie’
Lepiej wiecej zapłacić i mieć na dłużej, nie męczyć dziecka niż wydać mniej i zmieniać co chwilę, to sie nie kalkuluje.
Ja uwielbiam pieluchy dada i chusteczki babydream z rossmana.
Pieluchy jednorazowe to tylko Dada i oryginalne Pampersy.
Zakochałam się ponownie w chuteczkach Huggies; ) Moje ulubione to zielone a przy maluszku będę używać na początku pomarańczowych Pure ; )
A czy ktoś używa pampersów z tesco?
Podobno są prawie takie same jak oryginalne pampersy a tańsze…
Dariolka ja miałam kilka paczek tych pampersów. Powiem, że nie były najgorsze, ale nie był to też ideał. Dla mnie lepsze są oryginalne. Może te są i tańsze, ale my zawsze kupujemy Pampersy jak jest jakaś większa promocja, wtedy robimy większy zapas i cenowo wychodza tak samo.
Pampers Premium Care są rewelacyjne ale tylko do rozmiaru 3 - od 4 są takie same jak zwykłe zielone, więc nie ma sensu przepłacać. Dla odmiany kupiłam raz rossmanowskie ale odparzyły małej pupkę
Co do chusteczek to w zasadzie obojętne, za wyjątkiem Haggis, które rwą się już przy wyjmowaniu.
Rewelacyjny wpis na blogu. Muszę wybrać się po chusteczki do Auchana ![]()
ja przez długi czas używałam chusteczek Cleanic, potem jednak zaczęłam kupować rownież innych firm, co mnie denerwowała w tych chusteczkach to to że chciałam jedną a wychodziło 5 teraz używamy biedronkowych Fitti 3sztuki za niespełna 10 zł i jesteśmy z nich zadowolone, starczają na dłużej, mają odpowiednie nawilżenie i co najwaźniejsze nie zlepiają się kiedy chcę wyciągnąć jedną nie wyciągam kilku sztuk
chusteczki Babydream lub Cleanic a pieluchy to Pampers i Sleep&Play
Dada 2 i 3 - super :), 4 za to są jakieś takie grube i niefajne :(. Wróciliśmy więc do pampersów, które przy mniejszych rozmiarach jakoś ciągle nam przeciekały, ale teraz - od 4 - są już ok :). Do tego używamy też pieluchomajtek rossmanowskich - moim zdaniem lepsze od dady i pampersów. A chusteczki to tylko dada.
ja do 2-3mc kupowałam synkowi pampersy z pampersa u chusteczki z nivea co z pampersa odparzaly synka, a od ok. 4mc kupuje chusteczki i pamoersy z rady i jestem zadowolona, a co do rozmiaru. 4 hak napisała alicjas132 że są grube to aż jestem ciekawa, zauważyłam ze niektórzy w wieku mojego synka waza już po 8kilo albo więcej a mój synek ma 7mc i ważył ok mc temu 6770 wiec jeszcze nosi 3 ale jak będą jakieś grube to zmienię na inne bo nie lubię grubych.