My chusteczki używamy do pupy jak jest kupa, bo jest szybciej i na szybko zeby rece wytrzeć. I zastanawiałam sie czy nie kupić tych Babydream na próbę.
To podpytaj dziewczyn, jakie te chusteczki są dobre, bo ja kupiłam z zamykanym pojemnikiem takie różowe i były prawie suche.
Kupowałam je juz szwagierce, więc wiem które to. Jestem tylko ciekawa innych opinii, czy rzeczywiście maja taki super sklad? Ja do tej pory uzywam glownie niemieckich. Z Babydream nigdy nie mialam
Dużo osób poleca chusteczki z biedronki te fiti, titi czy jak one tam się nazywają. Podobno mają super skład i świetnie czyszczą, a do tego mają ładny zapach ;]
Ja kiedyś dostalam je od kogos w prezencie i wycieralam nimi kurze na meblach;) Nie dosc ze byly suche to jak dla mnie brzydko pachnialy:/
Ile osob tyle opini, aczkolwiek ja uważam, ze jesli chodzi o pampersy najlepsze sa Biedronkowe -Dady Nie zdażyło nam sie jeszcze zeby przemokły sa wygodne i w dobrej cenie
Jesli chodzi o chusteczki nawilżające to Bambino albo Pamper
Sa odpowiednio nawilżone i delikatne i pachnące
Ja Fitti też nie lubię, cienkie, suche, słabo wycierają:( dady-rewelacja, porządne, mocne ,mocno nasączone, Lubimy jeszcze Velvet zielone, Nivea granatowe(te dwie akuratza zapach) no i Pampersy Sensitive
Ja uzywalam tych babydream z rossmana chusteczek to takie akurat teraz narzeczony kupil pampers sensitive i nie powiem fajne ale jak dla mnie za mokre.
Dzisiaj po raz pierwszy otworzyłam paczkę Nivea i powiem Wam, ze dla mnie są super
Chyba na nie się przerzucę
A ja ostatnio ozbaczylam ze firma Dove wypyscila preparaty dla dzieci…jestem ich mega ciekawa:)
Natka też widziałam te kosmetyki Dave dla dzieci w Rossmanie, ale nie przyglądałam im się tylko widziałam na półce.
Ja osobiście lubie np. szampon z Dave więc też chętnie bym zobaczyła coś dla dzieci z tej firmy
o to ja nie wiedzialam ze juz u nas sa…ostatnio w stanach byla premiera musze sie im przyjzec
Są, widziałam w Rossmanie, ale się śpieszyłam i dokładnie im się nie przyjrzałam.
Nivea granatowe kiedys mielismu i byly fajne. Pampers chusteczki nie znosze, sa zbyt mokre, az sie kleją i mi śmierdzą. Zrobilam ich zapas bedac w ciąży i corka ma 16mcy a nadal kilka paczek lezy nieotwartych. Musze spr termin ważności, czy jeszcze dobre;)
Chusteczki pampers są troche za mokre ale super wycieraja pupę i córka nie narzeka. Używałam też Cleanic Sensitive i były ok.
Mi pampers pasowały pod względem wilgotności, ale zapach mnie odstrasza!
Dove też widziałam, ale nie przepadam za tą firmą…
Nivea chusteczki właśnie granatowe są super
My używaliśmy na początku pieluszek pampers, teraz używany z Russmana fun&fit i jesteśmy bardzo zadowoleni. Chusteczki również na początku pampers ale były bardzo mokre i musiałam po ich użyciu wycierać dodatkowo pupę także się nie sprawdzają wg mnie. Używamy chusteczek również z Rossmana w różowym opakowaniu Babydream ponieważ niebieskie bardzo mocno pachną i mi nie odpowiadają. Kiedyś zdarzyło się kupić na wyjeździe chusteczki z Lidla, tez byłam zadowolona i może bym ich używała ale nie mam w pobliżu Lidia. Przy rejestracji w klubie Rossne ceny produktów dla dzieci i niemowląt są bardzo przystępne, polecam
Dla mnie pampers byly o tyle dobre ze fajnie nawilzone, zapach jak dla mnie tez ok no i byly dosc grube…ale takie farfocle zostawialy na pupie ze z nich zrezygnowalam. Johnson rozowe dla mnie tez nie fajne, cienkie, smierdza…Hipp sa fajne, ostatanio dostalam probke, ladnie pachna, sa grube, ladnie wycierają. Ale i tak najlepsze dla mnie sa TAMI z rossmana ultra sensitive, maja jak dla mnie najlepszy sklad ze wszystkch ktore porownywalam. teraz popatrze jeszcze na te dove
Ja też widziałam w reklamie teDove, ale w sklepie jeszcze ich nie widziałam, ciekawe jakie będą. Jak jakaśmamusia wypróbuje to koniecznie niech podzieli się opinią:)