Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

My chusteczki używamy do pupy jak jest kupa, bo jest szybciej i na szybko zeby rece wytrzeć. I zastanawiałam sie czy nie kupić tych Babydream na próbę.

To podpytaj dziewczyn, jakie te chusteczki są dobre, bo ja kupiłam z zamykanym pojemnikiem takie różowe i były prawie suche.

Kupowałam je juz szwagierce, więc wiem które to. Jestem tylko ciekawa innych opinii, czy rzeczywiście maja taki super sklad? Ja do tej pory uzywam glownie niemieckich. Z Babydream nigdy nie mialam

Dużo osób poleca chusteczki z biedronki te fiti, titi czy jak one tam się nazywają. Podobno mają super skład i świetnie czyszczą, a do tego mają ładny zapach ;]

Ja kiedyś dostalam je od kogos w prezencie i wycieralam nimi kurze na meblach;) Nie dosc ze byly suche to jak dla mnie brzydko pachnialy:/

Ile osob tyle opini, aczkolwiek ja uważam, ze jesli chodzi o pampersy najlepsze sa Biedronkowe -Dady :slight_smile: Nie zdażyło nam sie jeszcze zeby przemokły sa wygodne i w dobrej cenie :slight_smile: Jesli chodzi o chusteczki nawilżające to Bambino albo Pamper :slight_smile: Sa odpowiednio nawilżone i delikatne i pachnące :slight_smile:

Ja Fitti też nie lubię, cienkie, suche, słabo wycierają:( dady-rewelacja, porządne, mocne ,mocno nasączone, Lubimy jeszcze Velvet zielone, Nivea granatowe(te dwie akuratza zapach) no i Pampersy Sensitive

Ja uzywalam tych babydream z rossmana chusteczek to takie akurat teraz narzeczony kupil pampers sensitive i nie powiem fajne ale jak dla mnie za mokre.

Dzisiaj po raz pierwszy otworzyłam paczkę Nivea i powiem Wam, ze dla mnie są super :smiley:
Chyba na nie się przerzucę :slight_smile:

A ja ostatnio ozbaczylam ze firma Dove wypyscila preparaty dla dzieci…jestem ich mega ciekawa:)

Natka też widziałam te kosmetyki Dave dla dzieci w Rossmanie, ale nie przyglądałam im się tylko widziałam na półce.

Ja osobiście lubie np. szampon z Dave więc też chętnie bym zobaczyła coś dla dzieci z tej firmy

o to ja nie wiedzialam ze juz u nas sa…ostatnio w stanach byla premiera :slight_smile: musze sie im przyjzec :slight_smile:

Są, widziałam w Rossmanie, ale się śpieszyłam i dokładnie im się nie przyjrzałam.

Nivea granatowe kiedys mielismu i byly fajne. Pampers chusteczki nie znosze, sa zbyt mokre, az sie kleją i mi śmierdzą. Zrobilam ich zapas bedac w ciąży i corka ma 16mcy a nadal kilka paczek lezy nieotwartych. Musze spr termin ważności, czy jeszcze dobre;)

Chusteczki pampers są troche za mokre ale super wycieraja pupę i córka nie narzeka. Używałam też Cleanic Sensitive i były ok.

Mi pampers pasowały pod względem wilgotności, ale zapach mnie odstrasza!
Dove też widziałam, ale nie przepadam za tą firmą…
Nivea chusteczki właśnie granatowe są super :slight_smile:

My używaliśmy na początku pieluszek pampers, teraz używany z Russmana fun&fit i jesteśmy bardzo zadowoleni. Chusteczki również na początku pampers ale były bardzo mokre i musiałam po ich użyciu wycierać dodatkowo pupę także się nie sprawdzają wg mnie. Używamy chusteczek również z Rossmana w różowym opakowaniu Babydream ponieważ niebieskie bardzo mocno pachną i mi nie odpowiadają. Kiedyś zdarzyło się kupić na wyjeździe chusteczki z Lidla, tez byłam zadowolona i może bym ich używała ale nie mam w pobliżu Lidia. Przy rejestracji w klubie Rossne ceny produktów dla dzieci i niemowląt są bardzo przystępne, polecam :slight_smile:

Dla mnie pampers byly o tyle dobre ze fajnie nawilzone, zapach jak dla mnie tez ok no i byly dosc grube…ale takie farfocle zostawialy na pupie ze z nich zrezygnowalam. Johnson rozowe dla mnie tez nie fajne, cienkie, smierdza…Hipp sa fajne, ostatanio dostalam probke, ladnie pachna, sa grube, ladnie wycierają. Ale i tak najlepsze dla mnie sa TAMI z rossmana ultra sensitive, maja jak dla mnie najlepszy sklad ze wszystkch ktore porownywalam. teraz popatrze jeszcze na te dove :slight_smile:

Ja też widziałam w reklamie teDove, ale w sklepie jeszcze ich nie widziałam, ciekawe jakie będą. Jak jakaśmamusia wypróbuje to koniecznie niech podzieli się opinią:)