A czy słyszałyście że te pomarańczowe pampersy mają dużo składników konserwantów? Ja się nie znam na tych oznaczeniach co one tam oznaczają. Co wam wiadomo w tym temacie?
Ewelina to dobrze, że ładnie wszystko zeszło, przynajmniej mała nic nie boli, szczypie,swędzi.
Może to rzeczywiście od tych pieluszek.
Moze po prostu to jakies chwilowe podraznienie? Moj maly ma co chwila na nosku jakies dziwne krostki ktore na 2 dzien mu znikaja same i tak co jakis czas
Mam nadzieję, ze to bylo jakies chwilowe uczulenie bo narazie nic się nie dzieje.
Ewelina oby juz się nic nie działo.
A ja zamówiłam na Emag. pieluchomajtki i są jakieś felerne wchodzą z jednej strony małej w pupkę i to każdy jeden musze jej co chwilkę poprawiać.
Mam pecha ostatnio z pieluszkami … jak nie kupiłam złych ( zamiast pieluchomajtek to kupiłam zwykle pieluszki i to dwa duże boxy) to teraz te jakieś felerne.
Ewelina czas od otwarcia pieluszek nie ma znaczenia no ale być może chodzi o kurz skoro były długo otwarte. Myślę, że to chwilowe i wszystko wróci do normy.
No to najwazniejsze ze wszystko jest juz ok
I teraz gdy kupiłam pampki z Lidla mam porównanie z Dadami. Dada są lepsze:) Te z Lidla są takie mniej przyjemne w dotyku, bardziej twarde. Ale nie przemakają nam.
Adama ja też kiedyś kupiłam pieluszki z Lidla i były strasznie sztywne i takie nieprzyjemne. Dady pieluszek nie używałam ale pieluchomajtki tak były ok na dzień bo na noc nawet nie zakładałam małej.
A nam wlasnie te lidlowskie pasowaly, tyle ze daleko mam do Lidla. Po Daddy byla bardzo odparzona i więcej ich nie kupiłam. Chodz cena jest super, bo dzis kupowalam szwagierce Daddy za 27.99zl 74szt rozm 2. My juz tyle probowalismy pampersow i tylko Pampers zielone córce odpowiada, jak nie odparzaja ja inne to uczulenie.
Kiedy weszłyście na rozmiar 5 pampersów?
My jakos ok 10mca, ale nie pamietam dokładnie.
Moja ma teraz 17 miesięcy i nosi rozmiar pampersów 5 kedy na nie przeszliśmy nie pamiętam dokładnie ale 3,4 miesiące temu.
Moja waży teraz około 11 kg i pampersy 5 są dobre.
My juz jesteśmy na rozmiarze 6 od niedawna;) Moja Hania ma prawie 16mcy i waży ponad 13kg.
Matko, moje maja 1, 5 roku i noszą na razie 4, ewentualnie 4 plus, a wydaje mi się, że jak na bliźniaki to małe nie są
My 5 miesięcy i 4 nosimy…
Adamos, super chlopaki! Identyczni!
Haha dla kazdego co innego;) Mojej szwagierki synek ma niecaly miesiac i od tygodnia nosi już rozm 2;) Wazy 4400g.
Przy okazji. Szwagierka narzekala dzis na Daddy. Podobno ciągle Małemu przeciekaja, i siusiu i kupka. Ktos ma podobne doświadczenia?
Zamarańcza jak to możliwe 5 mcy i 4? Może jak różna firma to i wagowo się różnią?
Ja tam sercem jestem z bebydrimem z Rossmana moja córka ma 2 lata i te pieluszki najdłużej wytrzymują i najmniej przeciekają
Zamarancza z tego co pamiętam, to Twój synek chyba szybko rośnie i ważył ponad 4kg po porodzie, pewnie stąd ten rozmiar. Moja ma 8.5 mca i też 4 nosi od około miesiąca, waży ok 7600. Ogólnie im większy rozmiar, tym dłużej dziecko go nosi. No i od drugiego półrocza wolniej przybiera na wadze, tak więc pewnie teraz już tak szybko nie będziesz potrzebowała 5.