tak bebiko uważam że jest najlepsze
te podgrzewacze to naprawdę ułatwiają życie. ja sie zastanawiam jak ktos funkcjonuje bez
U nas w szpitalu tez były gotowe buteleczki podgrzewane, było to Bebilon profutura 1 i przy takim zostałam.
to u nas podgrzewacz nie było
My zaczęliśmy od Bebilonu i nadal jesteśmy, przechodzimy przez różne, w dozie kupuję bo tam mają moim zdaniem najtaniej.
A któraś z Was stosuje mleko modyfikowane Nestle Little Steps?
Ja przy starszych dzieciach używałam Bebiko. I teraz córeczkę czasem dokarmie też Bebiko. Nigdy moim dzieciom nic nie było i odrazu je zaakceptowali. Tyle że na początku to głównie byli na piersi dopiero potem dostawali mm. Innych w sumie nie próbowałam. W rodzinie uzywali też Bebilon.
ja używałam tylko bebico
U nas tylko bebilon się sprawdzał. Testowałam Tez próbki enfamilu, nanu i bebiko, ale córce nie podchodziły, tolerowała je tylko do kaszek.
Moja lekarz mówiła, że jej 3letnia córka od razu rozpoznaje smak innego mm niż bebilon nawet z kaszką. Kiedy nie było bebilon to kupiła inne i córka nie chciała pić.
Tak naprawdę to jak ktoś kupi jakiekolwiek mm po którym dziecku nic nie dzieje sie to już przy tym zostaję i nie testuje innych. W sklepach jednak jest duży wybór. Przy drugim dziecku nie mogłam.zdecydować się i poradziłam się lekarz po porodzie. Też poradziłam Bebilon lub Nan
Tak jak dziecko przyzwyczai się do jednego mleka to później innego może nie chcec
U nas niestety synek tylko mleko mamy niestety a tyle prób mieliśmy
jeśli masz pokarm to niech je pierś
Moja się przyzwyczaiła do bebilonu, ale widziałam, że jej pasuje to mleko, więc nie eksperymentowałam, pediatra powiedziała, żeby nie zmieć mleka, jak jest wszystko okey.
moja bebilon tez pije, w szpitalu tez dawali nam bebilon i było wszystko ok po tym mleku
bebilon nie jest zły poza tym ma bogatą oferte tego mleka;) co widac na pułkach starsza córka też była na tym mleku potem na bebiko ale juzna ostatnim etapie karmienia butelką;)
U nas humana. W szpitalu ja dostaliśmy i tak zostało. Mieliśmy epizod z zaparciami, chciałam zmienić na bebiko pro + to byl jeden wielki lament. Wiec wróciłam do humany tyle ze dawałam 10 ml więcej wody i przy okazji dopajalam jeszcze woda i jest ok
Widzę że często mleko, które ewentualnie dziecko dostaje w szpitalu sprawdza się najlepiej.
U nas w szpitalu dokarmiali Bebilonem HA i później córka przez długi czas tylko to mleko jadła, aż stopniowo przeszła na Bebilon prosyneo
Na początku jak syn się urodził w szpitalu musiałam dokarmiac go mm i jak dobrze pamiętam dawali nam nan
Do 4 miesiąca karmilam piersią i musialam przejść na mm
U nas syn bebiko nie chciał wgl wiec kupiliśmy nan opti pro plus od razu zaakceptował
U nas na początku Bebiko pro+, a po 6 miesiącu zaczęła jeść Nam opti pro. Zmieniłam ze względu na dostępność, a córka toleruje obydwa.