Mam pytanie jakie mm polecacie od początku narodzin?
Ja na początku musiałam dokarmiać i w szpitalu dostałam nan. Takie też kupiłam do domu bo córka je tolerowała.
NAN bezlaktozowe
Najlepiej się wstrzymać z kupnem do porodu
jesli w szpitalu będą dokarmiać to najlepiej kupić takie samo ( już będziesz wiedziec ze dziecku nic po tym mleku nie jest )
U mnie właśnie tak było, dostała córeczka w szpitalu nan i dopiero przed roczkiem jej zmieniłam na bebiko
Pytanie czy są jakieś wskazania medyczne do jego stosowania, jakieś wykluczenia pokarmowe (np. BMK czy laktoza)? Czy po prostu zamiennik KP?
My w szpitalu mieliśmy nan, wróciliśmy do domu i przestała je trawić tylko ulewała zmieniliśmy na bebilon advance i było ok.
Każde dziecko pije inne i tu nie ma zasady raczej kochana.
Musisz próbować a w razie konieczności zmienić.
Ja bym też się sugerowała cena bo jednak niektóre mleka są bardzo drogie
My kupiliśmy kilka takich małych buteleczek tak w razie czego takich samych jak były w szpitalu
Syn miał dokładnie tak samo jak opisuje Monia, w szpitalu dawali NAN, a gdy w domu próbowaliśmy nim go dokarmia to zaczęły się wymioty i przeszliśmy na bebilon advance. Syn do tej pory go toleruje i jest ok.
Syn je Bebilon Advance odrazu je tolerował ale wiadomo każdemu dziecko przypasuje coś innego 🙂
U mnie w szpitalu też ten bebilon byl podawany
a one nie mogą być długo otwarte
tak jak butelkę robie dla starszej córki to czytalam ze godzinę potem wylewać
Dla Syna kupiłam najpierw Bebilon, Hipp, Nestle .. niestety żadne nie podeszło, dopiero Bebiko.
Córce od razu wzięłam Bebiko. Gdy chciałam zmienić na BabyDream to zjadła łyka i wypluła.
Mąż kupił w aptece 90ml i 200ml też są
U nas to był bebilon
W Rossmann też są te buteleczki jak coś
Ja widziałam w kauflandzie ale te zakręcone w kartonikach nan
A powiem wam ze kupowalam przed nowym rokiem buteleczki 90ml na gemini o po nowym roku zdrożały o 70gr...
Wszystko teraz drożeje bardzo
I mnie to przeraża na maksa ...
A będzie jeszcze gorzej ...