Ja polecam płyn do kąpieli Hipp - nie uczula , ładnie pachnie , jest delikatny .
wejdz na bloga srokao i tam fajnie jest opisane jakie sa sklady poszczegolnych kosmetykow dla dzieci mozna cos znalec bez chemi peg i parabenow
No wlasnie ja dostalam kupon na -20% na plyn hippa ale wczesniej kupilam juz nivea. Ale moze w przyszlosci wyprobuje bo tez mnie ciekawi
Hipp bardzo dobre ma opinię warto wyprobowac
Hipp są dobre Nivea niby jakościowo jest nie za bardzo ale u nas się sprawdza
Tak samo dużo osób narzeka na Johnsona,że tam same niedobre składniki itp. ale ja używam. Nie widzę podrażnień żadnych,uczulenia,nie wysusza więc raczej maluch toleruje
Oillan też mam i jest super
mi się wydaje, że kosmetyki babydream będą najlepsze:)
A.Karbowska wg bloga sroki babydrem z rossmana dobry ma sklad
Najlepsze to napewno sa oliatum baby ale za to jaka maja cene… (?!)
Ja bede probowac raz takie raz takie, na raziemam nivea potem wyprobuje dade bo mnie strasznie ciekawi.
A według Sroki np. Oillatum wcale dobre nie jest
tez wydawalo mi sie kiedys oilatum dobre a sroka pisze ile to ma konserwantow i zmienilam swoj stosunek do kosmetykow na rzecz nazwyklejszych rosmanowskich
A używała któraś z was kosmetyków oillan baby ? Ja kupiłam krem na odparzenia i jest bardzo dobry. Planuje kupić emulsje do kąpieli i szampon. Ktoś miał i próbował ?
Zuza ja mam do kąpieli emulsje i balsamik w tubie. Balsamem jestem zachwycona.
My mamy emilsje do kąpieli i jest świetna. Stosuje ja profilaktycznie jak mały ma jakieś zmiany na skurze uczulenie czy podraznioną skórę a nawet przy odparzeniu. Działa naprawdę szybko i nie potrzeba żadnych więcej kosmetyków po Olianie
Trzymalam sie nivea niestety z powodu tego ze nasz maluch mial rumien noworodkowy musielismy zmienic na OILATUM Baby ale trafilismy na fajna promocje bo emulsje 500ml + szampon 150ml kupilismy za 55 zl
To rzeczywiście fajnie trafiłaś . Polecam kupowanie przez Internet tych kosmetyków bo często są tańsze niż w aptece niedawno na allegro była podobna promocja emulsja + szampon czy inny zestaw. Ja w aptece za 500ml samej emulsji dałam 70zł ,ale to był pierwszy zakup
U nas na rumień nowrodkowy Tobiś był w szpitalu 2x wykąpany w czymś specjalnym przez pielęgniarki i mu przeszło. Przy wyjściu do domu nie miał żadnych plam.
Agata wlasnie teraz jest ta promocja w aptekach Dbam o zdrowie
Oillan dostałam ostatnio w probce w aptece i używałam najpierw na sobie jedną saszetke i jest bardzo dobry mam emulsje nawilzajaca fajna nie wiem jak dla dziecka ale napisane ze na azs tez wskazane
Kumpela Oillan jest duzo tanszy i tez jest teraz promocja w dbam o zdrowie. Plyn do kapieli 400 ml i chyba jakis balsam albo szmpon do wyboru za ok 34 zl juz nie pamietam dokladnie. Skoro uwazasz ze jest ok to polecam kupic puki jeszcze trwa promocja taniej nie znajdziesz naprwno
Ja jednak uważam, że jednak najlepsze będzie szare mydełko lub “biały jeleń w płynie”. I tanio!