Jakie klocki wybrać dla dziecka?

Aneczka a to u mnie corcia starsza z nią buduje.

Moja lubi układać klocki 

Weronisia moja jeszcze nie ma rodzeństwa to nie ma z nim układać to na mnie pada

Są tez takie fajne patyczki konstrukcyjne na allegro można kupić naprawdę super się sprawdzają w zabawie

https://pl.aliexpress.com/item/4001290204020.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.18cc2e0eVLOt1L

mi sie podobają kwiatuszki łaczone, fajnie wygladają ciekawe jak z jakoscią ;)

Nati wiem co masz na myśli widzialam takie u znajomych super jest to można układać prze różne rzeczy 

To takie konstrukcyjne chyba? One jakoś się zaczepiają o siebie jakby na magnes? Widziałam kiedyś ale nie wczytywałam się.

Dokładnie dziewczyny o te mi chodzi są rewelacyjne

Najlepiej to zwykłe konstrukcyjne 

Beta tez są fajne ale po za zwykłymi tez jest wiele atrakcyjnych klocków którymi można świetnie zająć dziecko

Chyba syn mojej siostry ma coś takiego ale to już większy chłopak, 8latek :)

Pewnie z czasem moim synom też kupię :)

Mój ostatnio Ma fazę na klocki różnego rodzaju mniejsze większe złapałam się na tym kilka dni temu że ja kompletnie nie potrafię z klocków nic  zbudować mąż jak z nim usiądzie to ja nie wiem skąd u faceta biorą sie takie pomysły od razu powstają jakieś gigantyczne budowle wieżowce bloki garaże Ja niestety nie mam takiej wyobraźni moja wyobraźnia jeżeli chodzi o klocki kończy się na czymś ala kwadrat i na tym ogromny komin ale póki co małemu to wystarcza bo właśnie robienie takiego komina wieżowca bardzo mu się podoba buduje do góry ile tylko się da a potem burzy i ma z tego ogromną radochę

Moja ma i drewniane i takie LEGO Duplo no i lubi się bawić i tymi i tymi. LEGO są fajne bo można tworzyć konstrukcje o wymaga to od dziecka małej precyzji żeby te klocki połączyć ale te drewniane się nie zaczepiają i tylko można kłaść na siebie :D . Moja najbardziej lubi jak układamy wieże a później ona runie :D 

Mama być najważniejsze, że mały ma wyobrażnie i wiec co chce budować, takie klocki to super zabawa, a burzenie jeszcze lepsze:D

My mamy Mega Block. Są mega! :) Polecam :)

megablos stare i dobre klocki u nas mała bedzie miała kilka kompletów duplo po starszej wiec chyba już w tym kierunku pójdziemy aby nie mieszać już innych klocków aby miała jedne pasujące do wsyztskiego ;)

lego aczykolwiek to trochę dla starszego dziecka

Ja lubię zwykle klocki córka świetnie  się nimi bawi 

My też póki co mamy takie zwykłe najzwyklejsze klocki i myślę że są dla niego na ten czas odpowiednie Lego No jeszcze jest trochę za mały Po pierwsze Nie potrafiłby tego składać po drugie bałabym się że coś może trafić do buzi przy takich najzwyklejszych klasycznych klockach Ja czuję się bezpiecznie on fajnie buduje No i tak jak piszecie dziewczyny burzenie jest najfajniejsze

Nasze pierwsze klocki to były gumowe z Canpol Babies syn ustawiał z nich wieże. Później kupiłam LEGO Duplo i syn je bardzo lubi układać