Jakie imię dla dziecka?

U mnie w technikum była jedna Weronika a tak same Magdy, Ule i kaśki🤣

1 polubienie

Mam 30 lat ale Uli nie znam żadnej hahaha

@Kingaw my zdrobniale na Wiktora mówimy właśnie Witek :smiley:

Ja znam aż 2 :slight_smile:

Ile możliwość się z tym moim Witkiem wiąże! :grin:

1 polubienie

Filip ? Serio :slight_smile: u syna w grupie w żłobku było z 4 :smiley:

Otóż to :slight_smile: Ale Witek i zdrobieninie od którego kolwiek imienia czy to Wiktor, Witold, Wincenty mi się podoba :slight_smile:
Wraz z mężem nad imieniem dla synka ostatecznie się jeszcze wahamy, ale propozycje są dwie, Michał albo Karol :smiling_face:

Bardzo ładnie , rzadko teraz się spotyka takie imiona

2 polubienia

Wiktor to inne imieeee :smiley:

U nas w przedszkolu dużo było teraz Stasiów i Marceli :smile: i Kornelek :smile:

Wsród znajomych ostatnio jest kilku Ignasiów i Olków.
Wsród dziewcznek zaś sa Antosie :slight_smile:

Dziewczyny w szpitalu poznałam mamę, a jej córka nazywa się Adela aż w szoku byłam całkiem zapomniałam o takim imieniu :star_struck:

U mnie w brzuszku jest Klara albo Antoś :face_with_peeking_eye: te imiona podobają mi się odkąd skończyłam 11 lat haha także musiało tak być :crazy_face: narzeczony proponował Inez albo Gabriel

1 polubienie

I on się zgodził na twoje propozycje ?

Tak, też spodobały mu się te imiona

Nam z mężem dyskusje nad imionami zajelh dużo czasu :slight_smile: nie poszlo latwo. Jeszcze z dziewczynka w miarę poszlo. A z chlopcem dlugie byly dyskusje.
Mój chrześniak to Antoś :slight_smile: i bratanek też Antoś

I na jakie imiona się zdecydowaliście?

My też mamy jedyna Ninę w grupie, w całym przedszkolu są tylko dwie :stuck_out_tongue: teraz mamy Adrianne, położne mówiły, że dawno tego imienia nie było, ale myślę,że i tak jest dość popularne.

Synek to Kacper :slight_smile:
Córka bedzie Wiktoria.

1 polubienie

Dla syna mieliśmy już wybrane imię- Franek, ale okazało się, że będzie dziewczynka i w sumie dalej nie jesteśmy przekonani ale chyba zostanie Luiza 🩷