U mas pojawila sie stefania i gloria tez jestem ciekawa jak beda do nich mowic
O moja ciocia była Stefania i każdy na nią mówił Stefcia
ale Gloria też jestem ciekawa ![]()
Glorcia, Glorka w każdym razie dziwnie to brzmi ![]()
Tak przeglądam komentarze po raz któryś i zauważyłam że naprawdę zanikają imiona które były dawane kiedyś kiedyś np Czesia Danuta Marika Krysia niektóre spotkać nawet w najbliższych okolicach to ciężko
To prawda rzadko kto daje juz takie imiona jak kiedyś… a jak juz dasz to zdziwieni ze takie stare imiee dajesz
Oczywiście niektóre bo tak jak Jan Stanisław wróciły, ale tak dużo osób patrzy krzywo na takie imiona ale to nie im mają się podobać ![]()
No własnie wolalabym dac jakies stare imie niz nowoczesne ktorego dziecko bedzie sie wstydzilo
Te niektore nowoczesne ktore teraz wymyslaja to krzywdza dzieci to nie mi ma sie podobac ale nieraz az na sile szukaja tych imion aby bulo nietypowe
Niee no nie myslalam ze tak ktos dziecko nazwie mi sie kojarzy z bajki z tym hipopotanem z madagaskaru tam chyba byla gloria ![]()
![]()
![]()
Tak jak Jessica i Brajan ![]()
U mnie jest nietypowe bo Nadia ale to rodzeństwo strasznie się uparło
na drugie ma Ewa
U mnie w miescie nawet nazwali Mercedes ![]()
![]()
może tata jakiś fan motoryzacji
kurcze no takiego to jeszcze nie słyszałam ![]()
Znam Elvisa bo tata był fanem
Bez komentarza
Hahah niezle
Krysia,Basia,Halinka,Irenka już coraz częściej są spotykane…ja to się bardzo cieszę, że te imiona wracają ![]()
ja chciałam córeczce dać na imię Lucyna, ale jak się okazało że chłopak to na Lucjan już nie chciałam zamienić ![]()
Syn Szymon i tu nie było żadnej dyskusji - oboje z mężem zawsze chcieliśmy mieć synka Szymona ![]()
Teraz będzie prawdopodobnie córka i od zawsze miała być Jagoda ale weszło tyle pięknych dziewczęcych imion że ja myślę jeszcze nad Klarą, Rozalią, Bianką
ale chyba mąż nie da się przekonać ![]()
Nadia to wcale nie jest takie nietypowe , calkiem ladne imie , alee mercedes serio to juz przegiecie
Haha nieźle, a mają auto Mercedesa? ![]()
Nie wiem chyba mieli kiedys hehe