Jakie garnki są najtrwalsze?

My mamy patelnie Tefala i super się sprawdzają ;) jestem z nich zadowolona 

Ja polecam garnki gerlach, mam od kilku miesięcy i jestem zadowolona, te z ikei też są w porządku, mam taki jeden ulubiony na rosół.

patelnie też mam gerlach i jedną mega z ballarani - uwielbiam ją mimo że jest dość ciężka.

Mam noże z gerlacha i są super jakości natomiast garnki z Tefala odradzała bym mam zestaw z czerwoną powłoka i farba schodzi płatami że wszystkich garnków 

Ja mam z ambition, tefal i są ok może szału nie ma ale są w miarę dobre 

U mnie  Gerlach  ssię sprawdzają

Tefal Hero polecam ;))

Ja polecam serdecznie wam garnki od firmy Kohersen na prawdę mega dobre jakościowo, wytrzymałościowo i są pojemne. Ogólnie nadają się na każdy rodzaj kuchni i na indukcję i na gaz i najważniejsze można myć w zmywarce 

Ja mam patelnie Tefal i mega polecam!

Noże Gerlach też polecam :)

Garnki też mam Gerlach i sprawdzają się.

Patelnie Tefal od wielu lat używałam. Garnki mam z Ambition i jestem zadowolona, jedyny minus to to ,y jak wyciągam że zmywarki to woda dostaje at do uchwytów i cieknie, dlatego trzeba pamiętać aby otrzepac z wody 

noże gerlacha są super, posiadam i nie narzekam, patelnie ambition, tez super i da się reklamować

garnki też w sumie ambition i są okej, jeden mi tylko pękł nie wiadomo dlaczego 

Ja mam aktualnie tefala z odpinaną rączką i nie narzekam są okey,

Ambition mam patelnie keidyśmieliśmy tylko tefala obecnie tylko ambitiona uwazam ze sa bardzo dobre jak nie lepsze a i cenowo niezbyt wygórowane;) 

garnek mam jeden tej firmy kupiony jak córka była mała;) do gotowania dla niej wody ;) garnek ma 10 lat i nic sie nie dzieje użytkowany dosyć często;) 

a reszte garów to mam z biedry kiedyś były nie wiem jaka to forma 8 lat już służa;) i też gary ok;) kupione na szybko podczas przeprowadzki i sie w sumie sprawdzaja;)

Aniska moja mama na z zeptera i to były garnki nie do zdarcia, ma je może z 25 lat i jeszcze ich używa, chociaż wiadomo, że są już wyekspolatowane;p

te tefala ma moja mama i fajna jest ta odpinana rączka, jak musisz np coś wsadzić do lodówki, mniej miejsca zajmuje

No takie garki fajne bo sa praktyczne ;) 

to zdecydowanie :D

No i lepiej się je przechowuje też w szafkach, można wsadzić jedno w drugie i nie ma problemu:P

A patelni oprócz Tefal macie jakieś sprawdzone? Muszę coś kupić 

lena ja mam ambitionu ;) i uważam ze są ok;p do naleśników miałam kiedyś zwykła z biedronki i była najlepsza;) a cena jakaś śmieszna w granicach 15zł teraz mam inna bo jednak cena ceną;) nie ma sie co nastawiać ze posłuży na lata;d

No właśnie mam taką głęboką z Ambition i jestem zadowolona, może i taką do kotletów też spróbuję z tej firmy. A do naleśników mam dwie bo na dwie smażę zawsze to szybciej, z biedronki i Lidla i ta z Lidla jest lepsza, wieksza i grubsza chyba 25zs nią dałam.