Jaki rozmiar buta mają Wasze 2 latki?

2 lata i rozm. 21 ale muszę przymierzać bo róznie bo bywa i często są za duze buciki. Ma po prostu niewielką stopę ;)

Zerknij sobie na przyklad na stronę:

https://ebuciki.com/marki/f_obex/

I zastanów się nad kupieniem butów marki Obex - buty są polecane jako jedne z pierwszych dla malucha ;) 

Hej dziewczyny. Jaki rozmiar bucików mają wasze 2 latki dziewczynki?

Mój synek 23 rozmiar nosił na 2 lata , ale każdy sklep to inna rozmiarowka tak naprawdę 

u na2 20 miesiecy i 25/26 zależy od buta;) 

Syn nosił rozmiar 23. Tylko rozmiar zależy od marki jak i rodzaju obuwia. 

2 latka I 4 miesiące i nosimy rozmiar 23.

Na 2 latka to było jeszcze 22.

Aniss, to jak duże jest twoje dziecko, skoro ma taki rozmiar bucików?

Mój dwulatek nosi rozmiar 22 aktualnie, pewnie na jesień przejdziemy na 23.

Aniss mój syn 3 lata i ma taki rozmiar 😂

córa wzrostowo jak 3 latek;) w sensie patrza cna dzieci w tym wieku to nie odbiega od nich wzrostem;)

a stopy ma duże;) fakt  wczoraj zamawiałam sandałki na 25 i ciekawe czy nie za małe będą;/

Moja 2 i pół . Z rozmiarem różnie . Sandały z hm ma np 23 a adidaski Bejo ma 24 :D trochę zależy od rozmairowki 

Dokladnie. U nas bartek i.hm rozm 23

Ja to nie pamietam już dokładnie jakie miał stopy ale możliwe ze przedział od 22 do 24 jako dwu latek . Teraz ma 4 latka i w porównaniu do innych ma mała stopę bo nosi 28 ale w grupie w przedszkolu jest najwyższy ;) tez roznie to wszystko ma się rozmiarami co firma to inny rozmiar 

Musze ja zmierzyc ciekawe jak wyjdzie wzrostowo z waszymi dziecmi;) ale na palcu zabaw ostatnio zwrocilam uwage to faktycznie dzieci takie male stopki maja ;) 

Synowi te sandałki które rok temu były za duże to w tym roku są za małe rozm 23.. dzisiaj zamówiłam 24 i.mam nadzieje , ze będą dobre.. za to adidasy niedługo zmienię na 25

Wszystko zależy od buta. Nawet nieraz buty tej samej firmy nie mamy tego samego rozmiaru. Ostatnio sandałki wychodziły takie malutkie ,że musiałam brać większe ,a trampki tej samej firmy 2 rozmiary mniejsze były dobre. Także z tymi rozmiarami różnie.

Trochę tak . Zależy jaki but ale zwykle rozmiarowks mi się różni w  roznych formach 

Kupiłam kalosze 25r I są akurat na teraz.. rozmiar rozmiarowi nierówny..  

Sandalki dotarly i 25 jest ok ;) ciesze sie ze nie musze zwracac;) 

Ale macie racje z tymi rozmiarami porownujac wymiary wkladek na stronach jak szukalam butow dla malej to byla roznica dosyc spora jednak w dlugosci wkladki;/ 

Aniss super , ze pasują ;) No z tymi rozmiarami różnie bywa, właśnie najepsza opcja to mierzenie wkładki. 

Mój synek za MSC kończy 2 latka i ma rozm 23