Ewelkar to chyba dość mała nóżkę na Twój syn. Moja jak się urodziła i przychodziła położna na wizyty to za każdym razem mówiła jakie wielkie stopy xD
ja powiem tak, rozmiar rozmiarowi nierowny :) u mnie prawie 2 lata na liczniku, jesne buty 21 jedne 23 ;p wiec to troche jak z ubraniami - trzeba przypasowac
Olaleksandra mój syn w tamtym roku miał dwa lata i tez miał 23 , teraz ma 3lata j ma 25 ;) z tego co widzę po znajomych to raczej taki normalny rozmiar ;) chociaż mój syn jest drobniutki ;) No np mój siostrzeniec miał 27jak miał 3 lata xd
Ja synowi 2 tygodnie temu kupiłam sandałki, rozmiar 22, jak mierzyliśmy były idealne. Ubrałam dziś małemu i duży palec u nogi wystaje :D Musimy wymienić na rozmiar większe.
Ja kupilam sandalki takie z pol centymerta luzniejsze mysle ze lato przesmiga;) poczatkowo sie nie podobaly a teraz chetnie je ubiera;) dlugo sie zastanawialam nad wyborem jakie wybrac ale wkoncu kupilam z lekko krytymi paluszkami i jestem mega z nich zadowolona;)
Aniss, ja też tak zrobiłam, bo tak się właśnie sandałki dobiera, nie mogą być na styk. Ale jakoś przez te dwa tygodnie stopa urosła i duże palce u nogi zaczęły trochę wystawać poza podeszwę.
Ja też nigdy nie kupuję na styk tylko luźniejsze :) Stopa się przy chodzeniu rozłoży i już inaczej niż przy samym przymierzeniu :)
22-23 zależy duzi od marki
Fajerka ja kupiłam w tamtym roku sandały za 180zl , oczywiście wieksze, żeby przechodził lato, a po miesiacu były za małe i palce wychodziły.. Mama mi kupiła takie żeby miał na przyszły rok i były dla nas zbawieniem , bo były idealne jak te pierwsze były za małe..
Hahahahha tez tak mieliśmy , jedne zostały nawet dla drugiego nigdy nie ubrane bo przez chwile stopa wyrosla
Patrycja właśnie zalecenia są takie,żeby wziąć but od 0,5-1 cm większe niż stopa, żeby stópka miała miejsce :)
Stopa szybko rośnie i ciężko kupić buty na cały sezon..
Dla dziecka to jedne buty na sezon niestety. Stopa rośnie i za chwilę to jest za małe wszystko
Co prawda synek a rozm buta ma 24
Moja córka ma 22/23, zależy jaka rozmiarowka
Tak właśnie syn ma 22/23
u mnie to jeż zależy jaka firma bucików, a numery tez potrafią być różne
No te rozmiarowka to co sklep innaczej . Już sama czasem nie wiem jaki on ma tozmiar
Matko mój jeszcze roczku nie ma a kupiłam mu 22 i wcale nie są duże.
Kargaw to faktycznie duża stopke ma :D