Oprócz proszku do prania używałyście też płynu do płukania ubranek?
A ja używam żelu do prania i właśnie płynu do płukania ale sensitive hipoalergiczny i jestem zadowolona ubranka małego super pachną ale też nie za intensywnie po prostu tak świeżo i ogólnie mięciutkie w dotyku
Emmkao, używałam i nadal używam, ubranka są bardziej miękkie i ładnie pachną W połączeniu z proszkiem szczególnie, przy płynie do prania już nie zawsze
Każde dziecko jest inne i to według dziecka powinniśmy dobierać odpowiednie dla niego proszek i płyn. Najważniejsze aby obserwować reakcje dziecka po pierwszym czy drugim praniu w danym proszku lub płynie
A ja już piorę w moim żelu do prania i wszystko jest ok. Tyle że ja sama mam alergie itd więc używam takiego co nie uczula no i malucha też nie uczulilo
Jak wykorzystam zapasy Loveli, a trochę ich mam, to też będę już próbowała przejść na normalne płyny, bo niestety lovela nie dopiera wszystkiego, a powoli nudzi mi się namaczanie i podwójne pranie.
Ja już piorę w swoim małemu nie przeszkadza zadnej alergii z czego się cieszę
Ciuszki piorę w proszku i płynie do płukania firmy lovi. Myślę o zamianie na bobini
Ja piorę małego ubranka w Loveli. I miałam już przechodzić na swoje kapsułki ale stwierdziłam że jak za chwilę będę prała Maluchowi też w Loveli to i Mały będzie miał tak jeszcze prane.
Płynu do płukania nie używam żadnego. Wychodzę z założenia że im mniej chemii tym lepiej. Ale jeśli ktoś już chce używać to najlepiej wybierać tej samej firmy co proszek czy płyn do prania.
Dużo czytałam ostatnio na temat tego czym prac ubranka i najczęściej polecanym proszkiem był proszek z Loveli. Ponoć dobrze jest również do każdego prania dodać kilka kropli olejku herbacianego. Zwalcza on niepotrzebne bakterie, ubranka po nim są delikatne w dotyku i nadaje on świeży zapach. Ja osobiście na samym początku mam zamiar stosować takowy olejek, jest on niedrogi więc wiele nie stracę
Proszek Lovela a płyn do plukania akurat mialam z Niemiec Softlan bialy-dla dzieci. Pranie pięknie po nim pachnie
Uzywalam Loveli, ale od okolo 1.5 msc piore rzeczy corki w naszym proszku. Nic sie nie dzieje. Wszystko ok. Lovela mi sie podobala pod wzdgledem wydajnosci, zapach byl nawet ok.
Jestem w 7 m-cu ciąży i powoli szykuje wyprawkę i wszystko piorę w proszku Lovela! Moje dwie siostry które rodziły pół roku temu też używały tego proszku więc “zapach dzidziusiowy” kojarzy mi się własnie z zapachem Loveli ! Polecam
Ja używam proszku do prania lovela, a płyn do płukania lenor. W przypadku płynów do płukania jestem w trakcie testowania. Narazie lenor się sprawdza, zobaczę jak córka będzie reagować na inne płyny do płukania.
ja używam Lovela (plyn do prania i kapsulki) super .nic nie uczula i delikatnie pachnie .
Ja polecam Bobini
Również używam LOVELA, podobnie jak moje siostry ma bardzo delikatny skład, więc nie powinien uczulać dziecka. Jak widać w w/w komentarzach - najczęściej też wybierany
Ubranka pierwszej córki prałam w jelp. Później lovela.
Lovela płyn zdecydowanie bardziej wydajny.
Ja używam proszku i płynu z loveli. Najlepiej się u mnie sprawdził. Najlepiej córce przypadł do gustu.
Lovely od początku,ale z czasem przeszłam na bobini płyn i proszek. Pięknie pachnie.