Jaki płyn i proszek dla noworodka.?

Ja dla dzieci stosuje płyn ariel baby ładnie pachnie i nie uczula. Wcześniej uzywalam lovela również byłam z niego zadowolona lecz mam nową pralkę i tu od początku zdecydowałam się na płyny a nie proszki :wink:

Ja ostatnio też częściej kupuję płyn do prania lub kapsułki jakoś mi bardziej podchodzi pozdrawiam

A ja zakupiłam całą serię z loveli (płyn i proszek) do prania pierwszych ciuszków. Uznałam, że najlepiej będzie kupić do białego, bo nawet kolory mogę w nich uprać i wydaje mi się, że lepiej dopierze:) poza tym nie wiem jak Wy, ale ja większość ciuszków mam w kolorach jasnych. Słyszałam też super opinie o dzidziusiu, więc następnym razem wypróbuję:)

My od początku używamy płynu do prania Lovela. Odpowiada mi zapach a nie uczula mojego Smyka i to jest najważniejsze. Nigdy nie używałam do Prania jego ubranek proszku. Kapsułki używam do prania swoich ubrań i zdarza się, że się nie rozpuści do końca i muszę wyprać jeszcze raz a z płynem nie ma takiego problemu.

Ja kupilam lovela a do płukania bobini. Zakupilam rowniez ariel baby i kapsulki dada ale jeszcze w nich nie pralam rzadnuch rzeczy maluszka

I ja również polecam Lovela :slight_smile:

Ja także polecam Lovela . Ja niestety cały czas jej używam gdyż córka ma bardzo sucha skórę i wrażliwa i póki co nie ma mowy o przejściu na normalny proszek

Sama nie mam jeszcze doswiadczenia z proszkami ale naczytalam sie bardzo dobrych opini na temat firmy lovela i wlasnie wczoraj takie proszki i płyny do płukania kupilam. W auchanie promocja, drugi za grosz takze całkiem się opłacało :smiley:

Ja już nawet nie próbuje z innymi proszkami,tylko cały czas kupuję z Lovela płyn lub proszek.Miałam też kapsułki i jak do tej pory zawsze mi się rozpuściły .
A kapsułki dada nie wiedziałam,że coś takiego istnieje?

Angel, ja też już nie kombinuję, Lovela mleczko, proszek i płyn do płukania i Bobini płyn do płukania u nas pozostały. A o kapsułkach dady nie wiedziałam, aż dzisiaj zerknę w biedronce, bo będę akurat.

Ja też nie szukam innego proszku. Sprawdziłam Lovele jestem z niej zadowolona i nie zmieniam. Pasuje mi zapach, dobrze dopiera więc nie ma czego szukać. O kapsułkach dada nie wiedziałam nawet.

Ja stosuje proszek Bobini a płyn Sofin i jestem z nich bardzo zadowolona :slight_smile:

ja mam mleczko do prania lovela, ubrania są mięciutkie, przyjemne w dotyku i ślicznie pachną.

A co myślicie o płatkach mydlanych ? Dają radę z dopraniem ?

Lovela bardzo dobrze dopiera plamy zarówno proszek, jak i mleczko. Gdyby jednak plama była nadal po praniu To polecam odplamiacz Lovela. Co do płatków nie mam doświadczenia.

Ja rowniez stosuje lovela. Pięknie pachnoe. A u rodzicow mam bobini tez jest ok :slight_smile:

Kupiłam płyn do prania, odplamiacz i płyn do płukania Lovela bo dostałam dużo ciuszków po innych brzdącach a część kupiłam używane i powoli muszę się brać za pranie bo nie wiem co będzie z moją szyjką za miesiąc czy dwa, więc wolę teraz poprać. Otworzyłam płyn… i nie mogę przestać wąchać :slight_smile:

Nie nazwijcie mnie tylko wyrodna matką ale ja od samego początku używam vizir sensitive. Chłopców nigdy nie uczulilo wszystko mam porządnie doprane. Piorę swoje ubrania razem z ciuchami chłopców. Jeśli mam większy problem to tata przywozi mi z Niemiec czasami płyn w nim moczę ciuchy a później normalnie piorę.

Daria są mamy które tak jak Ty od początku piorą w normalnych proszkach i dzieciom nic się nie dzieje. Spokojnie nie uważam Cię za wyróżnia matkę przecież jakbyś zauważyła że chłopcom nie służy proszek Vizir kupiła byś ten dla dzieci. :slight_smile:
Jeśli o mnie chodzi ja od początku piorę w Loveli. Uwielbiam jej zapach, super dopiera więc jak dla mnie idealna. A zapach właśnie jestem w nim zakochana jest delikatny ale jakże piękny.

Płatki mydlane są bardzo delikatne. Najlepiej nie prac od początku w płatkach tylko wystarczy płyn badz proszek. Płatki mydlane stosuje się kiedy dziecko jest uczulone na proszki dla dzieci i nie pomaga podwójne płukanie. Dlatego najlepiej nie używać ich od razu tylko jednak żeby tej chemi minimalnie było, żeby dziecko się do niej przyzwyczajało.

A może któraś z Was spotkała się z skoncentrowanym płynem do prania dla maluszków z firmy Amway ? Zastanawiam się nad kupnem ale nie wiem czy jest wart tej ceny. Używamy kilku produktów z tej firmy i jesteśmy zadowoleni. Lecz nie wiem jak jest z płynem do prania.