my uzywamy mustela i nivea baby u nas super sie sprawdza
slyszalam jeszcze o oilatum ale cena jest wysoka bardzo ;(
Od jakiegoś czasu do pielęgnacji twarzy córki używam Oillan Krem do twarzy.
Jest on przeznaczony dla niemowląt również.Jest bardzo skuteczny,niweluje suchość skóry,bardzo szybko się wchłania,bezzapachowy i bardzo wydajny.Odkryłam go dużo później niż w okresie niemowlęcym,ale jest super.
U nas super sprawdza sie Oilatum soft, jak corcia ma jakas krostke, zaczerwienienie, to zaraz znika po tym kremie.
My używamy Nivei na każdą pogodę i kremu Bambino.
ja polecam serię Ziajka a dokładnie krem do pielęgnacji dzieci i niemowląt już od pierwszego dnia życia
U nas używany jest Bambino i z ziajki krem do pielęgnacji. Jeszcze używaliśmy linomagu
My używamy Bambina do kremowania twarzy. W zimę używam Nivei na każdą pogodę.
My wieczorem po kąpieli używaliśmy kremu linuś (tego z różową nakrętką) z linomagu - teraz też używamy, ale w sumie nie codziennie, bo nie ma takiej potrzeby. Oprócz tego, jak jest zimno - nivea krem na każdą pogodę, a latem - kremu do opalania ziajka.
My6 mamy krem skarb matki…ale jak chodzi o wychodzenie na dwór,to raczej staram się kremować niveą… w domu nie smaruję małej niczym,bo nie widzę takiej potrzeby,. nie ma suchej skóry,wiec nie nawilżam
Ja używam kremu Emolium na mróz i wiatr, ponieważ synek ma skłonność do alergicznych wykwitów.
Ja nawilżam bo mały na szorstkie policzki przez alergię i musimy czymś smarować.
Obecnie w domu nie smaruje buziek ale na wyjscie koniecznie - bardzo dobrze sprawdza się Aquastop ziołoleku dla noworodków i wcześniaków na złe warunki atmosferyczne. Konsystencja wazeliny ale dobrze się rozprowadza.
U nas krem to podstawa, szczególnie teraz. Używam kremu Bambino, bo małego nie uczula. Fajnie się rozprowadza.
ja uzywam zwykłego bambino ale chyba zastanowie sie nad zmiana, dotychczas sie sprawdzał ale teraz gdy jest suche powietrze w sezonie grzewczym mały ma zbyt sucha cere
ja uzywam oilatum jest dobry
Ja używam kremu Oillan i jest super - polecany jest również w mrozie i latem a ja przy mroznych wiatrach póki co jestem zadowolona.
ja tam uzywam nivea taki lekki krem ogólnie niby do ciała ale uzywamy go tylko do buźki… sa dostepne dwa takie kremy…taki tłustszy i lżejszy…i mamy ten drugi ,który wg mnie jest super rewelacją… maluch ma po nim bardzo ładną buźkę
Greendream jeśli to ten lekki o którym myślę to sprawdź zawartość wody w składzie. Jesli jest gdzieś na początku to taki krem nie nadaje się na zimę. My używamy AquaStop Ziołoleku to jest taka wazelina, swietnie natłuszcza. Krem rekomendowanyndla wcześniaków i na trudne warunki pogodowe.
ja uzywam emolium i jestem z niego bardzo zadowolona
Ja do pielęgnacji buzi synka używam kremu Nivea na każdą pogodę i zrobiłam test an obecność wody - wyszedł bardzo dobrze więc upewniłam się że dla mnie i mojego synka kosmetyki Nivea są bardzo dobre.