Jaki krem ochronny na zimowy spacer

Ostatnio zaczęliśmy używać nivei i bardzo miło mnie zaskoczył ten krem, fajnie się rozprowadza i przyjemnie pachnie.

Nivea Baby na każdą pogodę jest rewelacyjny, bardzo wydajny

Popieram :slight_smile:

Ja używam z nivea baby na kazda pogodę i wydaje mu się ze jest super:-P

My także używamy Nivea baby na każdą pogodę. Dziecko nie ma problemów w zimę ze skóra na buzi.

my mamy bambino i jesteśmy zadowolone :slight_smile:

Starszamowi smaruje nive na kazda pogode ale tez uwielbiam bambino z cynkiem.

Na zimne i wietrznie dni krem obowiązkowo . Smaruję dziecku buzię kremem poleconym przez inne mamy z tego forum czyli nivea na każdą pogodę. Nie powoduje wysypki.

Najlepszy jak dla mnie jest Babydream lub Bambino :slight_smile:

Dla mnie najlepszy jest Nivea na każdą pogodę. Podoba mi się zapach, łatwo się rozsmarowuje i jest wydajny.

ja mam babydream na mróz i wiatr, nie uczula synka i to najważniejsze

i nie jest drogi w porównaniu do innych marek :slight_smile:

Ja używam babydream, jest przyjemny, ma delikatny zapach i ładnie się wchłania i niedrogi jest.

ja stosuję krem z biodermy i bardzo go polecam synek nie miał nigdy żadnego uczulenia

Ja mam topfer na zimę i zrobilam krem z masła shea kakaowe tego co poleca Sroka o ale jest fajny i tlusty na zimowe mrozy idealny polecam również

Ja dostałam w prezencie z Ziajka tłusty nawet fajnie nawilża buźkę

uważam że produkty z ziajki są dobre i godne polecenia :slight_smile:

Witam,
My stosujemy nivea baby na każdą pogodę, jak dla nas super krem.Jest tłusty, dobrze się rozsmarowuje, długo utrzymuje się na twarzy, a w dodatku ładnie pachnie :wink:

Babydream lub Bambino. Również Dermedic baby, do twarzy i suchej skóry z filtrami minerałami rewelacja, nie tylko na zimę.

Bambino stosuje całą rodzina. Sprawdza się jak nic przy spierzchnietych ustach.

Nie kupiłam dla siebie kremu na zimę i zaczęłam podbierac dziecku nivea na każdą pogodę. Lepiej działa na moją skórę niż te dla dorosłych . Skóra jest nawilzona i nie podraznia ją mróz. Tylko jest bardzo tłusty i bardzo się po nim świece.