cześć dziewczyny i chłopaki zastanawiam się jakiem kremu używacie dla waszych maluszków jak wychodzicie na spacer zim?
My przed spacerami używamy najzwyklejszego kremu Bambino. I z buźką nic się nie dzieje:)
Krem Bambino, tłusty i super nawilżający. Używam od urodzenia Wiki a dziś ma 10m-cy i nigdy nas nie zawiódł. W dodatku nie jest drogi i łatwo dostepny. Polecam
Bambino albo nivea na mróz,wiatr.
bambino polecam
Polecam tłusty. Ja używam aptecznego Linomagu. SPrawdza się świetnie na wiatr i mróz. Wiem, ze jest kilka marek które maja specjalne kremu na niepogode chyba nivea i ziaja.
dzis kupilam bambino i nivea zobacze ktory bedzie dobry. mam nadzieje ze mala nie dostanie uczulenia jak to bylo z poprzednimm kremem
Babydream na wiatr, chłód, zimno, ma przyjazny skład, niską cenę i sama go na sobie testowałam w okresie ciąży- lepiej chronił niż krem odpowiedni dla mojego wieku zimą. Synkowi też odpowiada i ładnie chroni buzię.
Mustela ma świetny krem-sztyft specjalny na zimę. Polecam!
Ja w tej chwili używam Nivea, ale w zasadzie nie widzę różnicy między firmami. Ten ma dodatek pantenolu. Chroni przed mrozem i wiatrem. Jest również hipoalergiczny, wiec nie powinien uczulać.
Dziękuje wszystkim za podpowiedzi i gorąco wszystkich pozdrawiam
Nivea na każdą pogodę lub Bambino (ten sama stosuję, gdy jest duży mróz).
Ja używam zwykłego kermu bambino dla dzieci
Tak jak P. Monika.Dziuma też polecam Babydream chroniący przed zimnem i wiatrem, u nas świetnie się sprawdza i cena jest zaskakująca:)
Mu mamy NIVEA na każdą pogodę - stosuję i u córki i u syna a i czasem sama porwe odrobine
My stosujemy NIvea Baby - krem na każdą pogodę
stosujemy krem mustela dla dzieci ,ma ładny konwaliowy zapach, nie pozostawia tłustego filmu na buzi a chroni dobrze .Jednak niezmiennym hitem pozostaje nivea baby nutri sensitive s.o.s.
A musze spróbować Babydream . Firma chyba niemiecka ale z tego co się orientuję mają bardzo dobre produkty…
Nivea na każdą pogodę - rewelacja (jeden z niewielu który nie ma w składzie wody co zimą jest bardzo ważne). Nasz pediatra uczulił nas, żeby przed wyjściem nie smarować buzi kremem nawilżającym bo ma on w składzie dużo wody a to potęguje odczucie zimna i podrażnienia.
Babydream na wiatr, dobry ,zimno i przede wszyskim na mróz smarowac dziecku buzie 10 min przed wyjsciem na dwor by sie wchlonol