Jaki krem ochronny na zimowy spacer

cześć dziewczyny i chłopaki zastanawiam się jakiem kremu używacie dla waszych maluszków jak wychodzicie na spacer zim?

My przed spacerami używamy najzwyklejszego kremu Bambino. I z buźką nic się nie dzieje:)

Krem Bambino, tłusty i super nawilżający. Używam od urodzenia Wiki a dziś ma 10m-cy i nigdy nas nie zawiódł. W dodatku nie jest drogi i łatwo dostepny. Polecam

Bambino albo nivea na mróz,wiatr.

bambino polecam

Polecam tłusty. Ja używam aptecznego Linomagu. SPrawdza się świetnie na wiatr i mróz. Wiem, ze jest kilka marek które maja specjalne kremu na niepogode chyba nivea i ziaja.

dzis kupilam bambino i nivea zobacze ktory bedzie dobry. mam nadzieje ze mala nie dostanie uczulenia jak to bylo z poprzednimm kremem

Babydream na wiatr, chłód, zimno, ma przyjazny skład, niską cenę i sama go na sobie testowałam w okresie ciąży- lepiej chronił niż krem odpowiedni dla mojego wieku zimą. Synkowi też odpowiada i ładnie chroni buzię.

Mustela ma świetny krem-sztyft specjalny na zimę. Polecam!

Ja w tej chwili używam Nivea, ale w zasadzie nie widzę różnicy między firmami. Ten ma dodatek pantenolu. Chroni przed mrozem i wiatrem. Jest również hipoalergiczny, wiec nie powinien uczulać.

Dziękuje wszystkim za podpowiedzi i gorąco wszystkich pozdrawiam

Nivea na każdą pogodę lub Bambino (ten sama stosuję, gdy jest duży mróz).

Ja używam zwykłego kermu bambino dla dzieci :slight_smile:

Tak jak P. Monika.Dziuma też polecam Babydream chroniący przed zimnem i wiatrem, u nas świetnie się sprawdza i cena jest zaskakująca:)

Mu mamy NIVEA na każdą pogodę - stosuję i u córki i u syna a i czasem sama porwe odrobine :stuck_out_tongue:

My stosujemy NIvea Baby - krem na każdą pogodę :wink:

stosujemy krem mustela dla dzieci ,ma ładny konwaliowy zapach, nie pozostawia tłustego filmu na buzi a chroni dobrze .Jednak niezmiennym hitem pozostaje nivea baby nutri sensitive s.o.s.

A musze spróbować Babydream . Firma chyba niemiecka ale z tego co się orientuję mają bardzo dobre produkty…

Nivea na każdą pogodę - rewelacja (jeden z niewielu który nie ma w składzie wody co zimą jest bardzo ważne). Nasz pediatra uczulił nas, żeby przed wyjściem nie smarować buzi kremem nawilżającym bo ma on w składzie dużo wody a to potęguje odczucie zimna i podrażnienia.

Babydream na wiatr, dobry ,zimno i przede wszyskim na mróz smarowac dziecku buzie 10 min przed wyjsciem na dwor by sie wchlonol