Mnie ostatnio powiedziano,że jak jak mogłam stosować krem bambino na twarz dziecka
skoro on jest do pupy.Od kosmetyczki tak usłyszałam.
Babydream wcale nie jest złą marką
Ja bardzo chwalę sobie ich krem na rozstępy :)) A z kremu na zimę to mam Nivea, bo tak akurat był rabat. Natomiast dawno już zrezygnowałam z tej marki, bo uważam, że cena jest zbyt wysoka jak za ich pojemności ;/
Daria ja kiedyś też tak myślałam, to wszystko z niewiedzy;) nie miałąm dziecka nie interesowałam się tym;)
A przecież na kremie bambino jasno jest napisane ze to krem pielęgnacyjny do ciał i twarzy
ja też uważam że Babydream jest bardzo dobrą marką
Anita i pisze na nim z tyłu do twarzy ciała i pupy
My używamy Nivea na każdą pogodę i jesteśmy zadowoleni. Miałam tez Perfecta baby tez na kazda pogodę z tym ten się bardzo ciężko rozsmarowoje wiec bardzo rzadko z niego korzystamy. Co do Nivea to można go kupić w biedronce za 8 zł. A babydrem jeszcze nie próbowałam ale właśnie słyszałam ze jest dobry, a lubimy ta markę bo mamy z niej chusteczki z których jesteśmy zadowoleni. Trzeba tez pamiętać ze krem nakładamy troszkę wcześniej niż przed samym wyjściem, aby się trochę wchlona.
witam my używamy ziaja krem dla niemowląt i dzieci od pierwszego dnia życia jest do pielęgnacji ciała i twarzy z takim fioletowym żółwiem kosztuje 3,50 i jest tłusty więc troszkę wystarczy na twarzyczkę i jest ok
jesteśmy z niego zadowoleni i polecamy ![]()
Ja polecam chicco i mimi rewelacja.Super się rozsmarowują i są naprawdę dobre,cenowo też nie ma tragedii
O mimi może być dobry.
No właśnie i my nie wiemy co wybrać w tamtym roku miałam nivea na każda pogodę ale nie byłam
Zadowolona w tym dostałam próbkę emolium i jest super ale pewnie cena mnie z nóg zwali. Bambino i ziaja tez odpada. Co polecacie dziewczyny?
Ja również używam Nivea na każdą pogodę, nie zawiera wody, a także bambino, jak większość mam ![]()
W zeszłym roku używałam nivea - krem na każdą pogodę, a teraz tylko cuttis help mimi - Egzema. Dużo lżejsza konsystencja. Kremu tego używamy też do codziennej pielęgnacji.
ja kupiłam krem Hipp na mróz i niepogodę, jest świetny i nie ma w składzie wogóle wody ![]()
ubiegłej zimy używałam kremu z Rossmanna Babydream i też był bardzo dobry, no i cena- ok 4zł! fajnie chronił nasze twarze na mroźnych spacerach i na nartach
Ja również polecam krem Nivea na każdą pogodę. Skuteczny, wydajny i ślicznie pachnie.
A my używamy wazeliny - takiej prostej, najzwyklejszej, bez żadnego zapachu.
Kosztuje ona ok. 2 zł, jest bardzo wydajna i świetnie chroni buzię przed warunkami atmosferycznymi. Nakładam ilość wielkości ziarnka grochu na buzię; )
Ważne, by właśnie pamiętać i czytać skład - kremy na zimę nie mogą zawierać wody - również te dla Nas, mam!: )
ja polecam nivea, babydrem. emolium! dużo jest tych produktów!
SamantKa wazelinę zawsze mam ze sobą gdyż smaruję sobie nią usta,jest lepsza od niejednych pomadek ochronnych.
My stosujemy krem ochronny nivea jest rewelacyjny bardzo ale to bardzo polecam.
Bambino. Chyba, że jesteśmy u babci i musimy wyjść na dwór to pożyczam od niej Nivea.
Ale nivea dla dzieci czy taki klasyczny, my właśnie szykujemy się na narty i zastanawiam się co wybrać.