Tak sernik lotus i malinowy i jeszcze ten okragly tez chyba serniczek:see_no_evil:![]()
te okragle byly po 10 zl a reszta po 15 ![]()
To u mnie nie ma kiermaszy świątecznych ![]()
U Nas są
lubię je
Myślę że są fajne.
U nas był też kiermasz ale mały i nic nie kupiliśmy
U nas ciepło. Wprawdzie pochmurno ale nie pada ![]()
U Nas chlodno dzisisj. Zaxhmurzone. Trochę popadalo.
U nas chłodno i pochmurnie. Ale za to nie miałam problemu jak ubrać synka na spacer ![]()
U nas nawet wyjątkowo przyjemnie dziś
U mnie po południu i wieczorem się rozpadało i się zrobiło bardzo zimno…… zima wraca ![]()
Patrzylam prognoze na Wielkanoc i w ndz nawet 20 stopni ! Mega sie ciesze !
W poniedzialek wielkanocny juz tylko 16 bo juz myśleliśmy z mezem czy nie zrobix grilla ![]()
![]()
![]()
![]()
Wczorah bylo 18 stopni i bylismy na cmentarzu, Filip na wlasnych nozkach zrobil 11 km !
Za to dzisiaj juz bylo 11 i bylo naprawde nieprzyjemnie.
Nas pokazuje że właśnie ma być zimno maksymalnie 13 stopni więc wątpliwa atrakcja No ale na pogodę wpływu nie mamy więc wątpliwa atrakcja No ale na pogodę wpływu nie mamy
U mnie pokazuje w sobotę i niedzielę 14 i 18 stopni i słoneczko. W poniedziałek deszcz ale to może się jeszcze zmienić.
U nas pokazuje że tylko 12 stopni to nie będzie za ciepło
Mi na moedziele pokazuje 17 stopni. Poniedzialek 19. I oby tak bylo.
Bo właśnie teraz mamy deszcz ze sniegiem
Wow za porcję? To sporo😳
@kalusia161 u nas też są i również uwielbiam patrzeć co tam ciekawego sprzedają ![]()
@Mamina też słyszałam że u nas 20 stopni ma być w niedzielę a w poniedziałek 18😁
Wooow, ale piękna pogoda się u was zapowiada na święta ![]()
![]()
u nas 11 stopni ma być , więc szału nie ma
U nas pobudka o 7
deszcz deszcz i deszcz. Mokro i zimno.
Mnie dzisiaj obudził zegarek męża bo on stwierdził że zaprowadzi starszą do przedszkola. Ja jestem w szoku że mała aż tyle pospała