O matko ![]()
![]()
i co on jej to dawał ? Nic tylko popcorn kupic i lepiej jak w kinie
a dzieci mieli ?
Niemieli… wyzywali sie codziennie a wieczorem za raczke do sklepu ![]()
Już i maść majerankową i to tak głęboko gdzieś siedzi że nawet zciągnąć trudno , najgorzej że widzę jak się męczy bidulek .
@Anetteso_gmail.com mamy te krople ale one nic nie pomagają
furczy i przytyka go ciągle.
U nas dziś dość deszczowa pogoda czuję że będzie śpiąca , jeszcze nie wychodziłam na dwór ciekawe ile stopni bo wczoraj z rana u nas był mróz
O ja też używam maść majerankowa ale u siebie. Dość dobra jest.
Uuu to słabo. A co Ci sugerują lekarze
Jak tam u Was pogoda? .u Nas zimnooo. Ogolnie 5 stopni ale mega zimny wiatr. Bylismy z palmami w kosciele i przed Msza bylq procesja. Niby tylko w kolo kościoła a zmarzlismy
No u nas tak zimnie nie jest tylko brzydko. Ja byłam też w kościele ale na tej mszy nie było procesji wokół kościoła.
Oby , bo już męczą te pochmurne dni
O super sprawa , u nas dziś deszczowo
W Lublinie dzisiaj było nawet spoko ale podobno od jutra już ma lać I święta też będą zimne
Ja dzisiaj dostałam żonkile. W jednym z CH przy zakupie powyżej 150 zł dostawało się cebulki żonkili
O fajnie, co to teraz wydać na zakup żywnościowe 150zl
My wydaliśmy ponad trzy stówy więc dostaliśmy 2 doniczki jedną wzięła moja mama druga pójdzie do przedszkola. Spokojnie mogłabym mieć trzecią ale już sobie odpuściłam.
Bo ja nie mam zwłaszcza teraz głowy do kwiatów
Ja to nigdy nie mialam doczynienia z katarami ani kaszlem … teraz jak Felek jest chory (w sensie na serce) to ja jak lekarz
po 1 operacji przy wypisie powiedzieli co moze brac na jaki kaszel … niby moze wszystko ale ja nie znalam tych nazw…ze slyszenia tak ale nie podawalam nigdy typu mocosolvan czy hederasal ![]()
Poczytalam o wszystkich syropach i teraz jak od kolezanek czy id brata dzieci sa chore to mowie co podawac ![]()
No to się zrobiłaś ekspertem
no i super , dobrze mieć kogoś co trochę o tym wie
Wiadomo powiem co i jak ale zawsze lepiej isc osluchac ![]()
@Wikii ja też zawsze zanim coś kupię/podam to czy, analizuje
czasami żałuje, że nie studiowałam medycyny ![]()
Ja odkąd urodziłam to też bardzo patrzę na składy wszystkiego
Hahaha to co oni myśleli że ich nie było słychać ![]()
![]()
![]()
Inhalacje , i zciągać . Mamy krople nasivic baby ale u nas tak średnio się sprawdza
nie widzę różnicy po zakropleniu ![]()
@ewelkar899_wp.pl ja też byłam w sobotę na kiermaszu i kupiłam też ciasto , to chyba najbardziej ruchliwy towar na tych kiermaszach
ale u was widzę jakieś fajne serniczki były czy mi się wydaje
u nas naprawdę wielkie porcję sprzedają na tych kiermaszach 5zl za jeden kawałek ale jest taki sporawy ![]()