Mojego brata tez tak okradli , ale on nie wstawial zdjec , tylko z anglii do polski polecial na swieta i jak wrocil to nie mieli nic
musial to zrobic ktos znajomy , bo naokolo wiedzieli , ze lecą
Szok, strach na prawdę znajomych zaprosić do domu
To siostra męża szwagierki wynajęła mieszkanie i ja kiedyś pojechali sprawdzić to były puste ściany. Wszystkie meble wynieśli
Masakra , w tych czasach to na prawdę nic nie zdziwi ![]()
Ja mam super sąsiadów - jak widzą że ktoś obcy się kręci to od razu sprawdzają kto to. Plusy mieszkania na wiosce ![]()
U Was tez juz tak pieknie ?
Dzis 13 stopni. Weekend ma byc 16 !
Jest super. Odrazu chce sie spacerowac 🩷 dla mnie to lepiej bo ruch to zdrowie a i kalorie spalam wreszcie ![]()
U mnie jutro też 16
właśnie googluje fajne miejscówki w okolicy na spacery z psami i z wózkiem ;D bo jak taka fajna pogoda ma być to chcemy zrobić wycieczkę pieskom, bo synkowi póki co wszystko jedno gdzie spacerujemy
U Nas też tak pięknie jest już i cieplo.
Weeeknd rtez ma być ladny.
To u moich rodziców to samo jest , zaraz coś sie dzieje to Sąsiady patrzą nawet jak pies szczeka
@Mamina u nas też w dzień po 12 stopni , przyjemnie już jest ![]()
U nas też pięknie było i ta pogoda napędza do działania. Muszę wybrać się na zakupy po jakieś nowe fajne ubranka na wiosnę dla siebie bo ostatnio to tylko dla małego kupuje.
Ja już mam pełno nr na tej Czarnej liście nieraz w Internecie sprawdzam co to za nr to nieraz pokazuje że to spam i zaraz z automatu blokuje
Piękne miejsce, też tam byliśmy ![]()
![]()
![]()
@Molly o kurcze ale historia
całe szczęście że nie ukradli Ci pieniędzy i dobrze się skończyło
uff ![]()
Dokładnie ja tak samo ale zawsze raczej mówię " słucham "
ale dobrze wiedzieć zeby nigdy się nie wkopać .
@Wikii masakra no wlasnie policja wie i jic z tym nie robią bez sensu …to jak nie jest problem ich znaleźć to skoro są złodziejami czemu ich nie aresztują…za baronika w sklepie potrafią policję nasłać a tu takie zlodzieje i nic nie robią…a zlodzieje czują się bezkarni i mam wrażenie że ich się coraz więcej mnoży…
U mnie na iPhone niestety nie pokazuje spamu
na androidzie to jest i jest fajne u mnie niestety nie ma tego chyba ze da się jakoś to włączyć
@magdallenka08971 dokładnie, też tego mi brakuje ![]()
Maskara, z tymi wynajmami to tez sa niezłe cyrki
strach wynająć mieszkanie i czasem lepiej żeby stało puste
Niestety. Takich doczekaliśmy czasów ![]()
@Mama03 o właśnie ostatnio widziałam w telewizji ze staruszka zgarnęli za przejście na pasach, normalnie bohaterowie a tam gdzie jest potrzeba żeby zgarnąć oszustów to im tak łatwo już nie idzie
No dziś mam być pięknie. Słoneczko już jest i zagląda do mieszkania. Ja wczoraj byłam na spacerku i dzi też wyruszam
wczoraj wieczorem byłam u kosmetyczki i jak wracałam to było tak cieplutko i piknie pachniało już tak wiosna ![]()
U nas tak samo o godzinie 11 ma byc juz 15 stopni
wogole caly tydzien pogoda super po 16/17 stopni
mam nadzieje ze juz tak zostanie ![]()
My dziś wybieramy się na wycieczkę z synkiem i z pieskami. Póki co szukamy w naszej okolicy fajnych miejscówek na spacery, jak synek będzie ciut starszy to będziemy zabierać go w góry ![]()