Jaka Pogoda u Was?

Mojego brata tez tak okradli , ale on nie wstawial zdjec , tylko z anglii do polski polecial na swieta i jak wrocil to nie mieli nic :roll_eyes: musial to zrobic ktos znajomy , bo naokolo wiedzieli , ze lecą

Szok, strach na prawdę znajomych zaprosić do domu

To siostra męża szwagierki wynajęła mieszkanie i ja kiedyś pojechali sprawdzić to były puste ściany. Wszystkie meble wynieśli

Masakra , w tych czasach to na prawdę nic nie zdziwi :hear_no_evil:

Ja mam super sąsiadów - jak widzą że ktoś obcy się kręci to od razu sprawdzają kto to. Plusy mieszkania na wiosce :smiley:

U Was tez juz tak pieknie ?
Dzis 13 stopni. Weekend ma byc 16 !
Jest super. Odrazu chce sie spacerowac 🩷 dla mnie to lepiej bo ruch to zdrowie a i kalorie spalam wreszcie :rofl:

U mnie jutro też 16 :slight_smile: właśnie googluje fajne miejscówki w okolicy na spacery z psami i z wózkiem ;D bo jak taka fajna pogoda ma być to chcemy zrobić wycieczkę pieskom, bo synkowi póki co wszystko jedno gdzie spacerujemy

U Nas też tak pięknie jest już i cieplo.
Weeeknd rtez ma być ladny.

To u moich rodziców to samo jest , zaraz coś sie dzieje to Sąsiady patrzą nawet jak pies szczeka :smiley: @Mamina u nas też w dzień po 12 stopni , przyjemnie już jest :smiley:

U nas też pięknie było i ta pogoda napędza do działania. Muszę wybrać się na zakupy po jakieś nowe fajne ubranka na wiosnę dla siebie bo ostatnio to tylko dla małego kupuje.

1 polubienie

Ja już mam pełno nr na tej Czarnej liście nieraz w Internecie sprawdzam co to za nr to nieraz pokazuje że to spam i zaraz z automatu blokuje

1 polubienie

Piękne miejsce, też tam byliśmy :star_struck::star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

@Molly o kurcze ale historia :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: całe szczęście że nie ukradli Ci pieniędzy i dobrze się skończyło :face_holding_back_tears: uff :wink:

1 polubienie

Dokładnie ja tak samo ale zawsze raczej mówię " słucham ":smile: ale dobrze wiedzieć zeby nigdy się nie wkopać .
@Wikii masakra no wlasnie policja wie i jic z tym nie robią bez sensu …to jak nie jest problem ich znaleźć to skoro są złodziejami czemu ich nie aresztują…za baronika w sklepie potrafią policję nasłać a tu takie zlodzieje i nic nie robią…a zlodzieje czują się bezkarni i mam wrażenie że ich się coraz więcej mnoży…

U mnie na iPhone niestety nie pokazuje spamu :confused: na androidzie to jest i jest fajne u mnie niestety nie ma tego chyba ze da się jakoś to włączyć

1 polubienie

@magdallenka08971 dokładnie, też tego mi brakuje :flushed:

1 polubienie

Maskara, z tymi wynajmami to tez sa niezłe cyrki :face_with_peeking_eye: strach wynająć mieszkanie i czasem lepiej żeby stało puste

Niestety. Takich doczekaliśmy czasów :pensive:

@Mama03 o właśnie ostatnio widziałam w telewizji ze staruszka zgarnęli za przejście na pasach, normalnie bohaterowie a tam gdzie jest potrzeba żeby zgarnąć oszustów to im tak łatwo już nie idzie

No dziś mam być pięknie. Słoneczko już jest i zagląda do mieszkania. Ja wczoraj byłam na spacerku i dzi też wyruszam :grin: wczoraj wieczorem byłam u kosmetyczki i jak wracałam to było tak cieplutko i piknie pachniało już tak wiosna :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

U nas tak samo o godzinie 11 ma byc juz 15 stopni :wink: wogole caly tydzien pogoda super po 16/17 stopni :heart_eyes: mam nadzieje ze juz tak zostanie :wink:

My dziś wybieramy się na wycieczkę z synkiem i z pieskami. Póki co szukamy w naszej okolicy fajnych miejscówek na spacery, jak synek będzie ciut starszy to będziemy zabierać go w góry :smiley:

1 polubienie