Jaka Pogoda u Was?

Przepiękny, bajkowy widok :star_struck::star_struck:

My juz po spacerku

U nas dużo śniegu.

2 polubienia

U nas dzisiaj ostrzegają przed śnieżycami, jestem bardzo ciekawa, ma spać nawet do 30 cm , jestem ciekawa

1 polubienie

Oo to koniecznie daj znac czy Was zasypało :slight_smile: u nas - 11 znowu :hugs::face_with_peeking_eye:

U nas też, ale szczerze wam powiem, ze czekam aż już stopnieje i nie będzie tak ślisko bo te spacery w ciąży to bardziej balansowanie na krawędzi życia niż przyjemność :face_with_peeking_eye:

No w ciazy to juz wogole trzeba uwazac, pamietam jak moja kuzynka na koncowce ciazy sie przewróciła, karetka ja zabrała musiala miec operacje jakies szyny jej wkladali tak sobie narobiła :[

U nas dzis mocny mroz ! No i tez ma padac snieg . Ciekawe jak to bedzie :heart:

U nas podaje aplikacja że -11. Śnieżek się trzyma. Tyle że jest dziś pochmurno

U nas śliczne słoneczko, śnieg i meeeega mroźnie :star_struck::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: przed 9:00 było -12, a odczuwalne -20 :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

W Lublinie dzisiaj też -12. Ogólnie to z jednej strony mam ochotę pójść ze starszą na sanki z drugiej moja leniwa ciepła natura nie chce się ruszać :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

U nas jest -2 i zaczął mocno sypać śnieg

My 2 dni temu to mieliśmy prawie paraliż miasta

Bardzo zimno w dodatku sypie śniegiem

U nas zimno i snieg nie sypie… z jednej str dobrze ze nie sypie bo dosyc juz jego jest… :slight_smile:

My dostaliśmy nawet alert i faktycznie wieje i śnieg sypie

U nas mróz jak tralala . Wiecie najbardziej mi zal błąkających się zwierząt. Widziałam dwa razy malego pieska czarnego - chyba po sylwestrze kimus uciekł bo nigdy wczesniej nie wiedziałam go na naszej ulicy , karme chciałam mu dac ale pobiegł dalej :frowning:

1 polubienie

Słyszałam, że alert jest dla pomorskiego ma spaść aż 50 cm śniegu

@DaNutka takie zwierzaki są naprawdę teraz biedne

1 polubienie

U nas tez dzis sypie caly dzien a przeciez nie stopnial jeszcze tanten snieg bo nie mial kiedy :rofl: powiem Wam ze dawno nie bylo u mnie takiej zimy ze mroz i snieg tyle dni… mazowieckie od poniedzialku zaczyna ferie wiec chociaz dzieci skorzystaja :heart:

1 polubienie

Taaak, i już jest bardzo dużo .

Tam nie ma górki przy tej tabliczce , tyle śniegu już napadało @Mamina ja też nie pamiętam takiej zimy, lubię ten widok jak pada i zostaje ten śnieg można wyjść i się pobawić :smiling_face::smiling_face:

2 polubienia

Bomba dla tych co ferie zaczynają bo dzieci pokorzystają czy to na gorkach czy to na stokach