Jaka Pogoda u Was?

U mnie na słońcu pokazywało 46 stopni aż nie wierzyłam :flushed: jestem zmęczona tymi upałami już :woozy_face:

O rety, zawsze jakies przrboje muszą byc… :face_with_peeking_eye: dojechaliscie szczesliwie?

1 polubienie

Mamy prawie 23 a nadal gorąco jak fix

1 polubienie

A miało być o wiele chłodniej :cry:

U mnie w kocu da się oddychać :slight_smile:

U nas chłodniej. Aż na noc okno zamknęłam bo mi zimno

Ja do tej pory cały czas otwarte jak karmie to mąż otwiera na oścież żeby trochę się chociaż przewietrzyło

A ty nowa jesteś na forum? Mnie tutaj trochę nie było ale cię nie kojarzę :grin::grin: w jakim wieku masz dzieciątko?

Tak nowa.
Hej :raising_hand_woman:t2::raised_hands:t2:
2 miesiące i 2 tygodnie :slight_smile:

1 polubienie

Hej hej super że jesteś :blush: z kad się dowiedziałaś o forum?
To maluszek dopiero, w innym wątku widziałam jak pisałaś że masz synka :grin::grin:

1 polubienie

Dziękuję :slight_smile:
W sumie podwójnie bo widziałam na innym forum i wyświetliło mi się chyba na instagramie już nie pamiętam ale na pewno na jakiejś takiej platformie :slight_smile:

1 polubienie

Super tak tylko z ciekawości pytałam :blush::blush: zostań z nami na dłużej tu jest bardzo przyjemnie i można się nowych rzeczy dowiedzieć :grin:

Zobaczymy na ile czas pozwoli na tyle się będę starać być :wink:

Jak ja się cieszę z dzisiejszej nocy :heart_eyes: mamy przewietrzone i jest tak przyjemnie :heart_eyes:
@Mamusia1 oo to masz maleństwo :heart_eyes::heart_eyes:

2 polubienia

Tak :slight_smile: mały człowiek wspaniały :slight_smile:

Jak się nazywa :face_holding_back_tears:

Kazio

Ooo cudnie :face_holding_back_tears: takie niespotykane w sumie, mało się takich imion słyszy wśród dzieci :face_holding_back_tears: mój tata to też Kazimierz :joy:

Ja tak myślałam wlansie ale ostatnio i fizjo mówiła że ma Kazika i pielęgniarka mówiła ze u wnuka w przedszkolu dwóch Kazikow. Mam nadzieję że pojedyncze przypadki :d wolałabym żeby nie było szału na to imię dlatego też takie wybraliśmy między innymi :smiley:

Ooo czyli imię wraca na podium :scream: