Jaka Pogoda u Was?

@SzczesliwaMami @magdap_96 u nas to samo z zasypianiem, męczarnia dla mnie i dziecka żeby uśpić :smiling_face_with_tear:

Taak , ale jak się da wiatrak to jest super :heart_eyes_cat:

U nmie w miarę ładnie śpią bo na dole u rodziców jest chłodniej i drzemki w południe są idealne w tym miejscu😆 ale wczoraj przesiedzielismy większość czasu w domu.

Wczoraj jak przeniosłam się też z małym do rodziców to mi w końcu zasnął :face_with_peeking_eye: od rana wietrze poddasze bo jest takie przyjemne powietrze na zewnątrz :face_holding_back_tears::heart_eyes:

U mnie też od 5 rano mąż mąż pootwierał wszystkie okna o drzwi balkonowe i jest bardzo przyjemnie w domu

2 polubienia

Myślałam że dziś będzie chłodniej a tu pogoda się zmieniła i znowu dziś taki upał :cry:

U nas od rana pochmurno niby ma byc 30 stopni ale jak narazie wieje wiaterek :wink:

U moich rodziców którzy nie mają klimy też jest znośnie ale właśnie używają wiatrak i zasłaniają okna

Teraz jest jeszcze przyjemnie jak młodego odprawiam

U nas to samo i dziś też pokazuje 38stooni a miało być trochę mniej :neutral_face::neutral_face:
Aktualnie mam w domu 23 stopnie także jeszcze jest spoko ale pewnie do południa się nagrzeje. Boje się tylko żeby jakieś burze nie przyszły po tych upałach bo starszą

To u mnie w domu więcej nic na zewnątrz bo mam okna na wschód

Tak, u mnie tez alert przyszedl

Chyba do wszystkich przychodzi bo ja też mam

Oj burze po takich upałach są najgorsze :face_with_peeking_eye: ostatnio była przez to taka nawałnica wszystko na raz :confused:
@ewelkar899_wp.pl 30 stopni to już lepiej niż 38 :cry:

Ja czekam na burzę i ochłodzenie…… nie musi być duże ale tak 27-28 by było ok

U nas od wczoraj do dzisiaj cały czas gorąco , nawet nie było gdzie się schłodzić. Okna w nocy otwarte ale i tak było ciepło

1 polubienie

Ja też marzę o takiej pogodzie 25-27 stopni i nic więcej do szczęścia nie potrzeba

U mnie jutro już 22 stopnie

Ciekawe ile będzie w tym prawdy :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

U nas w przyszłym tygodniu ma być do max 28

Woow , ale u Ciebie cały tydzień gorący :see_no_evil: