U mnie przed chwilą był potężny grad ![]()
Teraz patrzyłam że końcem miesiąca ma być już nawet 28 stopni więc pogoda się zmienia na lepsze. My w weekend mieliśmy mieć grilla z okazji urodzin siostrzeńca męża ale kurczę chyba przełoża bo zapowiadają deszcze
My mamy zaplanowaną imprezkę nad basenem u dziecka więc liczę że wypali
Dokładnie jest lipcopad
U nas tak dziś zimno
padało cały dzień kurde fatalna pogoda ![]()
Też mam takie wrażenie… ale mają przyjść upały po ponad 30 stopni , i znowu będzie duszno
U mnie to samo , rozłożyłam dziś u dziadków trampolinę, szieci opatulone skaczą, pamietam o tej porze to każdy w spodenkach chodził a tu takie buty , nie pamiętam takiego zimnego lata …
U nas szaro i buro i mokro po deszczu ale na szczęście zaczęło słoneczko wychodząc więc może się wypogodzi
A znowu w następnym tygodniu jak będzie tak gorąco to ani wyjść z domu się nie będzie dało
To ja jednak wolę cieplejszą pogodę niż taka która jest teraz za oknem ![]()
Pogoda jezccze może się zmienić i zaskoczyć pozytywnie! ![]()
![]()
A tak czy inaczej warto jechać chociażby dla samej zmiany miejsca, klimatu i odetchnięcia od domowych, codziennych obowiązków
wiadomo że w domu zawsze coś się znajdzie do zrobienia, jak zostaniecie, a jak pojedziecie to chociaż trochę czasu na relaks będzie i wspólne spędzenie czasu ![]()
U nas dzisiaj trochę ładniejsza pogoda mam nadzieję, że to poczatek poprawy
za 2 tygodnie urlop sobie robimy i akurat ma być ciepłej ![]()
To u nas leje co chwila i niezbyt ciepło …… jednak te parę stopni więcej by się przydało
Oj taak ![]()
A podobno od jutra już zmiana pogody na lepszą a z tym idą burze ![]()
Ojej bo oby bez burz , nam się dzis fajna pogoda trafiła bylismy na plaży
O reety, ale Wam super!
marzą mi sie wakacje nad morzem! A w tym roku to balam sie gdzies dalej jechac ze wzgledu na ciążę. Bylismy z mezem poczatkiem roku w te najwiejsze mrozy nad polskim morzem, tez ciekawe doswiadczenie zobaczyc morze czesciowo zamarzniete, ale ja to jednak lubię ciepelko ![]()
Ja tak samo zimno , z dziećmi wyjdę i zaraz wracam ![]()
U mnie dziś cudna pogoda. Pobudka o 5. Noc całkiem dobra. Z jedną pobudka na karmienie. Słoneczko świeci i jedziemy na prażone w górach
To ci się szykuje super weekend, rodzinka dobre jedzenie i jeszcze ta pogoda ![]()
Nooo cieszę się że w końcu z domu się wyrwałam. A wy planujecie jakieś spacerki z maluszkiem ?