No u nas właśnie też dziś szaro i ponuro…
Dobrze, że mam paznokcie, to chociaż jakieś zajęcie jest ![]()
U nas dość zimno ale ja osobiście teraz taką pogodę wolę. Najważniejsze że nie pada.
Jeju to u nas leje dziś cały dzień , dopiero teraz słońce wyszło na wieczór ![]()
Chciałam się dziś wybrać na zewnątrz ale tak wieje że odpuściłam , cały dzień czarne chmury wiszą nad nami ![]()
Dzisiaj u nas padało brzydka pogoda a ja zaczynam się mega stresować bo przyszły tydzień wakacje w Polsce i co to będzie
A dokąd się wybieracie ?
U nas kolejny piękny dzień. Słoneczko nas budzi. Pobudka o 5 ale młody poszedł spać o 19 i pięknie przespał noc
Mi przyszły tydzień pokazuje w miarę ciepły
to może tam gdzie jeździsz też Będzie pięknie ![]()
Na Mazury, więc zobaczymy jak to będzie
W pogodzie mówili , że idą upały więc oby było ciepło , albo chociaż żeby nie padało
U nas od tygodnia pogoda strszna wieje , zimno pada w sb i ndz ma byc po 27 ale zachmurzenie ![]()
U nas wieje i jest zimno ale chociaż nie pada
Juz sama nie wiwm co robic.
Zaplacilismh zaliczke za wakacje nad morzem.
Wyjezdzamy 1 sierpnia. Ale jak patrze na prognozy to zasyanawiam sie czy chce placic tyle kasy za siedzenie w domku…
Zapowiadali 20 stopni i dzien w dziwn deszcz. Dzis patrze i juz troche lepiej no ale dalej w sumie zimno… jestem zalamana bo od 3 lat nigdzie nie wyjezdzalismy… duzo poswiecilam tez zeby w ogole moc wyjechac, bo jak wiecie babcia z Alzheimerem, dwojka dzieci i wyliczanie kosztow…
Za rok juz nie ma opcji - musze wsiasc do samolotu i chociaz pogode bede miala ![]()
Bo z morzem tak jest że lepiej nie sprawdzać pogody bo jednak tam się mega szybko zmienia wszystko. Zazwyczaj sierpień jest ładny. A na ile jedziesz? Bo jak na tydzień to trafisz na ładne dni. Najważniejsze by nie padało a tak to zawsze coś sobie zaplanujecie ![]()
a zmiana klimatu zawsze będzie i wdychanie jodu. A gdzie jedziecie?
U nas od niedzieli ma już być pięknie czekam by korzystać z uroków morza
Trzymam kciuki za piękną pogodę ! Jedź ! Odpocznij od codziennego życia, apsolutnire nie rezygnuj z wakacji bo pogoda , pogoda będzie piękna !
Jak udało ci się znaleźć opiekę nad babcią to warto się wyrwać , nie tylko będziesz siedzieć nad morzem ale też coś pozwiedzasz zjesz coś dobrego
popatrz na różne atrakcje , my np w Gdańsku weszliśmy do muzeum za darmo bo we wtorki były darmowe wejścia ty też popatrz czy czegoś ciekawego nie ma w okolicy do której jedziesz ![]()
A dokąd chcecie jechać ? Niestety w pójście ciężko trafić w ładną pogodę
Ja bym pojechała. My planowaliśmy co prawda jednodniowy wyjazd, ale też na pokazało burze, a jak przyjechaliśmy, to było pięknie i ani kropli deszczu. Nad morzem pogoda zmienia się w moment, a nawet jeśli pogoda nie do końca dopisze, to zmiana otoczenia też będzie dla was fajną odskocznią tak mi się wydaje. Zawsze możecie te w chłodne dni poszukać bursztynów na plaży, teraz podobno jest sporo po tych sztormach ![]()
Ja to mam wrażenie, że teraz już tak jesiennie się robi… ciągle pada, wieczory też są już chłodne… czy to już koniec lata? ![]()
Oby nie ! ![]()
proszę o jakieś ładne dni pełne słońca ale nie za gorące ![]()