Jaka Pogoda u Was?

Ja bylam rano na warsztatach z wiązania chusty z bobasem. Zapakowalam parasol, ochraniacz na wózek ale na szczęście zdazylam wrócić przed deszczem.

Ooo to jakieś plusy deszczu :smiley:

1 polubienie

U nas zaczelo padac poszlismy na plac zabaw i wrocilismy :face_with_peeking_eye:

I najgorsze , że to ma tak cały czas padać, nie widać końca

1 polubienie

No chyba dopiero poprawa od niedzieli albo poniedziałku

Też to widziałam , ale do tego czasu może się jeszcze wszystko zmienić

U mnie taki teraz lekki deszcz , a jutro ma być słońce ciekawe czy wyjdzie czy będzie zza chmur

U nas ma podobno padać do końca tygodnia także nieciekawie.

Taa ale juz sie nawpierdzielalam chipsow :see_no_evil::sweat_smile:

U bas tez :see_no_evil: ale pocieszam sie ze w piatrk za tydzirn ma byc 3p stopni i w sobote tez :muscle: wiec basenki na nowo rozkladamy u mamy na ogrodzie :slight_smile:

Uuu to będzie super pogoda , no basenik to się raz dwa nagrzeje .

To u nas tak się to kształtuje

Wygląda że druga połowa czerwca będzie już ładna i dość gorąca

Czekam z utęsknieniem na to ciepełko :heavy_heart_exclamation:

Ooo u mnie się coś poprawiło też z pogodą w drugiej połowie miesiąca a pokazywało cały czas deszcz :heart_eyes::heart_eyes:

Ogolnie czytalam ze wlasnie od 18 czerwca maja byc juz upaly do konca lipca a sierpien troche chlodniejszy

1 polubienie

Uuu ciekawe co to będzie :heart_eyes:

Nie musi byc az tak upalni😅 jak byly gorace dni to siedzialam z maluchem w domu az do 18 jak mozna bylo wyjsc na spacer

Ja tak samo :frowning:

Ale fajnie że dzieki takiemu forum mammy wpływ na produkty ktire oferuje lovi :two_hearts::two_hearts:

U mnie też tak pokazuje , ale jakoś nie lubię aż na tyle patrzeć do przodu bo jakoś nie zawsze to się sprawdza