Jaka jest najlepsza spacerówka do samochodu?

maała,zołza to nam właśnie sprzedawca polecał na dach , ale nie wiem czemu lepiej było tak mieć niż z tyłu auta 

Oj bezmyślnych kierowców niestety nie brakuje. Ja się zawsze stresuje na drogach szybkiego ruchu ,autostradach jak auto wjeżdża z prawej strony. Chociaż mają swój pas to zawsze mam wrażenie ,że taki rozpędzony mi wjedzie przed samą maskę. Ale denerwują mnie kierowcy co nie używają kierunkowskazów :o I domyślaj się po obserwacji auta. 

Co do rowerów to nigdy nie wiozłam ,więc ciężko mi powiedzieć jaki sposób przewozu lepszy. Jedyne jakie rowery wozimy to dziecięce w bagażniku. 

My też dziecięce w bagażniku:D póki co mieszczą się dwa ;) 

Ale gdy dojdzie wozek to już nie będzie takich luksusów 

Dobrze ze u nas tylko jeden juz

Kupiliśmy carello bravo + 2023 i jestem mega zadowolona z tej spacerówki:)

Ja mam spacerówkę na stelażu z gondoli. Jest Więcej składania ale nie kupowaliśmy nic więcej osobnego 

My musimy kupić nowy wózek bo gondola sprzedana i tylko zostawiliśmy sobie spacerówkę bo była lekka. No ale to wszystko przed nami 

Lekki do auta najlepiej . ja jeszcze mam gondole muszę tez się jej pozbyc

ja gondolę stosowałam i potem wózek sprzedał bo za dużo miejsca w aucie zajmował i kupiliśmy małą , lekką spacerówkę . No, ale teraz znowu potrzebna na chwilę w zasadzie bo dłużej niż pół roku korzystać nie będziemy 

Te wozki wielofumkcyjnsnsa ciezze ale ja mam wrazenis ze takie solidnisjsze ciezsze i masywne ;) takie miejski wozek typu spaceroqka fajny na krotkis dystanse bardziej w miasto;).ja mam wozek 2w1 i przyznam ze wybieralismy go pid kontem rowniez wumyjazdow na dzialke czyli gorszych warunkow drogowych gdzie lekki wozek by nie podolal, minus ciezki no i zapycha bagaznik;) ale u nas 2 latka i w sumie juz bez wozkowi

u nas też był 3 w 1 , ale jak już większe dziecko i już była ok spacerówka t wolę ją, bo miejsca w bagażniku było zawsze za mało dla wózka 3 w 1 

Przy trzecim  to też byśmy musieli czegoś poszukać, lżejszego i mniejszego. Przy wyjazdach będzie już więcej pakowania więc miejsce na wagę złota