Monia dokładnie. Powiem ci szczerze że też jak mi Maz powiedział imię to od razu z kimś mi się kojarzyło. I jeśli to była mniej lubiana osoba to jakoś do mnie to imię nie przemawiało
U nas na 99% też będzie Ignacy, bo jednak nic innego nam nie wpadło w ucho. Do nazwiska pasuje, brzmi dostojnie :D bo nazwisko się kończy na ski to się tak śmieję :D Nazwisko mamy długie, więc długość imienia też odpowiednia. Ale na razie w rodzinie nikt nie wie.
My mamy staroświeckie Marysia, mi się od początku spodobało
Ignacy sliczne, tylko u nas w bloku np jest juz dwoch...
Franciszek też ładne Franuś
Anabanana no to ten minus, że ich teraz pełno a chciałam imię nietypowe... Ale jednak żadne inne nam się nie podoba. Tak jak przy pierwszym mamy Szymona, też takie oklepane. Ja urodziłam go w poniedziałek, w środę na salę mi dali dziewczynę co urodziła Szymona a w piątek urodziła Szymona koleżanka ze szkoły rodzenia, też w tym samym szpitalu :D
Ignaś bardzo ładne, tak samo jak Franio. Teraz wraca się do tych starszych imion w sumie.
Ewabrz no tak zdarza się. Ja szukałam takiego mało popularnego i się udało bo wybrałam Agatka i w tym czasie nie słyszałam żeby ktoś z znajomych tak nazwał córkę
U nas jest Zosia ale nad chłopcem myśleliśmy o Stasiu lub Wojtusiu
A to u mnie Agata bardzo popularne
Wojtuś też ładne koleżanka dała swojemu synkowi też
Mazią Jak widać zależy od miejsca zamieszkania
u nas same zosie, hanie i leony...
U nas najczęściej wybierane to Zosia, Zuzia, Nikodem
Zosia, Zuzia, Lena w mojej okolicy najczęstsze. Ostatnio koleżanka urodziła Liwię i wiem, że jeszcze jedna też ma właśnie Liwię mieć.
Mi się podobały dla dziewczynki Eliza i Olga i jedna z moich znajomych z rocznika ma właśnie 2 córki o tych imionach :D także różne są zbiegi okoliczności
U mnie Zuzia, Zosia, antoni, stas. Teraz bardzo dużo:))
Zosiek i Zuź chyba jest najwięcej
na zuzie to byl bum z 2 lata temu tak samo jak i na maje :)
U nas wybor imienia dla synkow byl w miare prosty,i teraz dla corci tez maz wybral.Najwazniejsze ze z nikim nam sie nie kojarzy,nie ma ich duzo i nam sie podobaja�
U nas jest dużo julek wszędzie dookoła tylko słyszę Julia