Jak ubieracie niemowlaki

A to też racja .
@Mom_of_3 na prezent na babyshower kocyk super pomysł , jak się nie składasz z innymi uczestnikami na „większy „ prezent to na pewno będzie zadowolona z kocyka , jak nie ma oczywiście .

1 polubienie

Myślę że dużo można kupić z tej okazji. Ten zestaw co był do testów z butelkami mamafeel, smoczkiem i etui też ekstra prezent

O tak genialny wlansie :slight_smile:

O tak racja , same przydatne rzeczy idealnie na początek i ładnie zapakowane .

1 polubienie

Ja się zastanawiam nad wkładką antypotową

Widziałam , że są teraz promocje w colorstories na nie

To trzeba rozważyć

Koniec lata zaraz to są promocje . Na wkładki jest -3O% lub -40 % .

Ja nie wiem czy bym drugi raz kupiła wkładkę z colourstories, nubu fajna i oddychająca ale jednak tylko na plecki a reszta ciałka i tak dotyka sztucznych materiałow fotelika. Mam mieszane odczucie co do tego gadżetu

Ale to nie problem że reszta ciała dotyka, chodzi o to by jednak dziecko się nie pociło na pleckach czy główce w trakcie jazdy. My będziemy teraz zmieniać fotelik i możliwe że też będziemy dokupywać tak wkładkę

1 polubienie

U nas taka wkładka była zarówno w tym mniejszym jak i tym większym teraz foteliku :blush: może nie daje jakiegoś turbo efektu że nic się dziecko nie spoci, ale wydaje mi sie że jednak nieco mniej więc my używamy i według mnie lepiej żeby była niż nie :smiley:

1 polubienie

Ja w łupinie nie mam wkładki ale my nie jeździmy na jakieś długie dystansy. Trochę tam jest spocony ale nie jakoś bardzo

1 polubienie

Ja się ciągle zastanawiałam nad nią i finalnie nie kupiłam . Teraz koniec lata to mimo promocji odpuściłam bo też nie jeździmy daleko tylko krótkie dystanse . Ale to dobrze znać takie opinie bo jednak jakąś kasę trzeba na nią wydać .

1 polubienie

My mamy fotelik dodatkowo wentylowany to może przez to też nie ma jakiejś super różnicy.

1 polubienie

Ja niedawno moją przerzuciłam na fotelik 2 kategorii, ale nadal musi jeździć z wkładką niemowlęcą a na niej nie da się dobrze ułożyć tych wkładek antypotowych

My chcemy jechać kupić w tym miesiącu bo wydaje mi się że mojemu już nie jest wygodnie w łupinie ale chcemy kupić fotelik taki żeby dalej jeździł tyłem

1 polubienie

Nie przeraża jak widzę takie malutkie dzieci przodem do kierunku jazdy wiedząc Jak działają prawa fizyki

Wiesz co ja też jestem za tym żeby dziecko jeździło tyłem do kierunku jazdy ale mój mały od kiedy przeniosłam go z łupiny w fotelik jeździł przodem bo tyłem był strasznie niespokojny i prawie za każdym razem wymiotował. Raz zrobiłam próbę i zapiekamy go przodem i problem zniknął. Siedział spokojnie i nie wymiotował od tamtej pory jeździ przodem. Jeszcze jak gdzieś jechaliśmy wszyscy to mogłam go zabawić jakoś ale jak jechałam z nim sama to nie było opcji. Później ją całą zgrzana on zgrzany więc stwierdziliśmy że będzie jeździł przodem

1 polubienie

Bo to jest tak że się zaleca by dziecko do 15 miesiąca jechało tyłem a potem to zależy. Oczywiście że jak się da to lepiej by dziecko jeździła tyłem bo jest bezpieczniej ale to nie jest tak że musi jeździć tyłem za wszelką cenę.

Ogólnie nawet chyba w 8 gwiazdek podają że najlepiej do 4 albo nawet 5-6 roku życia powinno jeździć tyłem ale dla mnie to nierealne

1 polubienie