Jak świętujecie urodziny dziecka

Moja corka w tym roku miala 9 urodziny i zabrala kolezanke na trampoliny i sushi :wink: juz nie chciala zadnej imprezy na sali zabaw bo juz jest na to za duza :wink:

Ciekawe czy mój syn teraz jeszcze na 8 lat będzie chciał ur w takiej bawialni :see_no_evil: to zawsze łatwiej organizacyjnie niż w domu :smiling_face:

No tak latwiej ale drozej :thinking: wiec cos za cos … jesli masz duzy dom to zdecydowanie wolalabym zrobic w domu :wink:

Ostatnio slyszalam o takim escape room dla nastolatkow. To moze byc ciekawe juz dla osob 10+.
No i zaproszenie na pizze mysle ze zawsze bedzie fajne i w modzie :wink:

1 polubienie

Wolała bym jednak bawialnie , to zawsze jakby bezpieczniej . Mam duży ogród syn ma zawsze ur na dworze , przy tylu dzieciach oczy wkoło głowy , trzeba było mocno uważać jak tak wszyscy zaczęli biegać i szaleć :rofl::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Escapee room bardzo fajna sprawa , sama bym poszła :wink:

Ooooo ja tak samo

Tak, w tym wieku to juz bardziej utodzinki w restauracji, ewentualnie trampoliny, kino itp

1 polubienie

U nas na wiosce wszędzie mamy do wszystkiego daleko , i nie mamy takich możliwości niestety . Kino odpada , ewentualnie pizza :pizza: :smiling_face:

1 polubienie

W tym wieku dzieciaki lubią aktywne rzeczy i coś oryginalnego. Możesz zrobić w escape roomie jeśli jest odpowiedni dla młodzieży. Fajne są też salony VR gdzie mogą pograć razem w wirtualnej rzeczywistości. Trampoliny też działają dobrze. Jeśli pogoda dobra to może paintball albo park linowy. Ważne żeby było coś co da im wspomnienia i o czym będą gadać w szkole. Przy takiej grupie najlepiej miejsce gdzie jest obsługa która zadba o organizację bo inaczej będziesz się męczyć. Zobacz opcje na Urodziny dla dzieci i młodzieży Kraków 🙆 - PixelPark gdzie można zorganizować urodziny z VR i innymi atrakcjami.