Moja corka w tym roku miala 9 urodziny i zabrala kolezanke na trampoliny i sushi
juz nie chciala zadnej imprezy na sali zabaw bo juz jest na to za duza ![]()
Ciekawe czy mój syn teraz jeszcze na 8 lat będzie chciał ur w takiej bawialni
to zawsze łatwiej organizacyjnie niż w domu ![]()
No tak latwiej ale drozej
wiec cos za cos … jesli masz duzy dom to zdecydowanie wolalabym zrobic w domu ![]()
Ostatnio slyszalam o takim escape room dla nastolatkow. To moze byc ciekawe juz dla osob 10+.
No i zaproszenie na pizze mysle ze zawsze bedzie fajne i w modzie ![]()
Wolała bym jednak bawialnie , to zawsze jakby bezpieczniej . Mam duży ogród syn ma zawsze ur na dworze , przy tylu dzieciach oczy wkoło głowy , trzeba było mocno uważać jak tak wszyscy zaczęli biegać i szaleć ![]()
![]()
![]()
![]()
Escapee room bardzo fajna sprawa , sama bym poszła ![]()
Ooooo ja tak samo
Tak, w tym wieku to juz bardziej utodzinki w restauracji, ewentualnie trampoliny, kino itp
U nas na wiosce wszędzie mamy do wszystkiego daleko , i nie mamy takich możliwości niestety . Kino odpada , ewentualnie pizza
![]()
W tym wieku dzieciaki lubią aktywne rzeczy i coś oryginalnego. Możesz zrobić w escape roomie jeśli jest odpowiedni dla młodzieży. Fajne są też salony VR gdzie mogą pograć razem w wirtualnej rzeczywistości. Trampoliny też działają dobrze. Jeśli pogoda dobra to może paintball albo park linowy. Ważne żeby było coś co da im wspomnienia i o czym będą gadać w szkole. Przy takiej grupie najlepiej miejsce gdzie jest obsługa która zadba o organizację bo inaczej będziesz się męczyć. Zobacz opcje na Urodziny dla dzieci i młodzieży Kraków 🙆 - PixelPark gdzie można zorganizować urodziny z VR i innymi atrakcjami.