Jak długo mozna nie kupować ciuchów i ubrań?

Raz tam złożyłam zamówienie i wszystko było ok.

no właśnie ja też zazwyczaj kupuję tam, gdzie wiem że rozmiar będzie ok, bo to odsyłanie mnie męczy, 

Tez nie lubie odsyłania 

Mi odsyłanie nie przeszkadza jeśli jest szybkie i bez problemów:) bo czasami sklepy mają swoje wymagania albo trzeba płacić za zwrot 

wiadomo nie jest to dobre dla nas ale i dla sprzedawcy 

Mnie zawsze fascynuje sposób składania tych ubrań:D zawsze staram się,  odsyłając, by było tak samo zapakowane no ale czasami nie idzie ;D

Mamuśka no wlaśnie jeszcze jak trzeba płacić za zwrot to już mi się to nie podoba i się nie opłaca;/

W c&a kiedyś dostawa była niezależnie od kwoty 10zł ale zwrot darmowy. Mimo wszystko były fajne promocje plus miałam zawsze końcem roku kupony 20% więc sie opłacało. Teraz zmienili na dostawę darmową od 100zł i darmowe zwroty ale ceny produktów poszły do góry bardzo 

Oj tak nawet na promce te ciuchy teraz są tam drogie tzn wypadają zdecydowanie drożej niż parę lat temu. Ja tam kupowałam dla dzieci ubranka, ale parę lat temu 

Ceny są dość wysokie i dlatego najlepiej kupować w promocji. Jeszcze dobrze jeżeli jest zwrot darmowy , a nie na swój koszt..

Mi się podoba zamawianie na allegro że smartem darmowa dostawa od 45zl i darmowy zwrot zawsze bez problemu a jeżeli chodzi o sklepy internetowe to patrzę zawsze kiedy są promocje że wysyłka za darmo to w tedy kupuje chyba że z Sinsay bo tego akurat mam blisko siebie to mogę jechać i oddać bo niestety w stacjonarnym sklepie zazwyczaj nie ma takiego rozmiaru co potrzebuje 

O tak to jest super opcja

A smart się teraz.nie.podniósł?

Bo już kilka razy musiałam do 50 albo 55zl domawiać żeby był. Miałam to sprawdzić i zapomniałam.

Padło wcześniej pytanie o born2be. Zamawiałam sporo rzeczy i są ok. Ale trzeba dobrze patrzeć na rozmiary bo są międzynarodowe i producenta.  I faktycznie sprawdzać tabele rozmiarów. Mam kilka sukienek letnich k długich i krótkich, jakoes buty Od nich i biustonosze.  Zdarzyła mi się reklamacja ale to jak rozmiar ma opakowaniu z metce się nie zgadzał.

Ja się zatrzymałam na tym jak smart był od 40 zł ale nie zamawiam dużo z allegro, tylko sporadycznie. 
Co do born2be zamawiałam buty i jestem bardzo zadowolona, wszystko na plus :)

Nie chyba po prostu więcej kosztuje ta roczna subskrycja, ale smart jest od 40 zł:p

Na allegro od 45 darmowy paczkomat a od 65 darmowy kurier ja np zamawiam bardzo dużo na allegro więc mi się opłaca a i darmowy zwrot 

Ja też.zamawiam bardzo dużo wiec wykupuje smarta.

Darmowy zwrot na duży plus chociaż akurat na allegro zdarza mi się sporadycznie coś oddawać. 

ja akurat mało zamawiam, ale wiem, że przed porodem ta ilość się zwiększy i tu już obowiązkowo trzeba będzie zakupić smart 

Ja teraz zamawiam smarta na miesiąc i wtedy tobie hurtowe zakupy;) na rok już nie zamawiam jak kiedyś bo jednak aż tak z allegro nie korzystam;) czasami w sklepach internetowych mają lepsze okazje cenowe ;)

U mnie cala rodzina korzysta z mojego konta na allegro więc bardzo nam się opłaca smart. Gorzej tylko ja chce die kupić jedna rzecz i braknie głupiej złotówki ale czasem warto coś dobrać za parę zł nic płacić dostawe